Hoofbeats: Philip TBC + line up.

Ani sme sa nenazdali a čas dlhého čakania na ďalšiu Hoofbeats párty v Martine ubehol ako voda. A to že chalani zo slovenskej odnože Hoofbeats-u nelenili vám dokážu už zajtra tj. 17.5.2013 v martinskom Base Music Clube/ex69.

Ako headliner tohoto večera vystúpi top český dj a majster mixovania PHILIP TBC!!! Dj ale taktiež aj producent pôsobiaci pod značkami ako Espirit Records či Shadowbox vám príde až z ďalekej prahy ukázať že ešte nepatrí do starého železa..;)

Ako druhý headliner vystúpi dj z Bánoviec nad Bebravou, zástupca Bassmision crew známy aj ako Dj CESTO!! Určite nejeden z vás počul jeho našľapaný set zo známej drum and bassovej show Signall_FM, kde to rozbil svojou jump-upovo – mainstreamovou selekciou. Niečo podobné ukáže aj v piatok u nás, preto by ste si jeho vystúpenie určite nemali nechať ujsť..;)

No a keďže sme dali priestor aj mladým tváram našej scény, urobili sme Dj Contest, kde sa mal možnosť prihlásiť každý, kto si o sebe myslel že na to má, no a na základe internetového hlasovania si väčšina z vás vybrala ako top set tohoto contestu, set od PovažskoBystrickej dvojice MATZET & TAJFUN!! O tom či chalani vedia hrať aj naživo, sa vás pokúsia presvedčiť sami už tento piatok..;)

No a line-up večera už tradične doplní Hoofbeats Slovakia crew a to ADRUM so svojou liquidovo-deepovou selekciou a taktiež aj domáci maséri a zároveň aj oslávenci, lepšie povedané oslávenec KNIGHT, ktorý vystúpi už tradične v spoločnom btob sete s RAMIREZ-om.

Okrem kvalitného zvuku,projekcie či bohatého svetelného parku vás čakajú aj špeciálne akciové drinky na bare, takže, poteší sa aj vaša peňaženka…;)

Tešíme sa na vás všetkých! Hoofbeats Slovakia crew

Line-up:
21:00-22:30 Adrum
22:30-00:00 **CESTO**
00:00-01:30 ***PHILIP TBC***
01:30-03:30 Knight & Ramirez / Special Bday set!!!!
03:30-05:00 *MATZET & TAJFUN*

Vstup : 3e
Facebook Event : https://www.facebook.com/events/427217457360624/?fref=ts
www.hoofbeats.sk
www.philiptbc.com
www.facebook.com/BaseClubMartin
www.live4p.com

Klubová taxislužba : 0907 077 077

Zdroj: Hoofbeats crew