Horace Dan D sa predstaví 13.2. na Creative v Chapeau Rouge!

Horace Dan D (Skills Rec.//Credo//Ru), Fatty M, Subgate, Rob Smile a Mireau na únorovém vydání Creative party v Chapeau Rouge!

Po premiérovém vydání Creative party v Novém roce se tento event hlásí opět o slovo a v pátek 13.2. přiváží do České republiky předního rumunského techno producenta, kterým je Horace Dan D.

Tento charismatický umělec působí na elektronické scéně od roku 1993 a jeho aktivity jsou spojeny nejen s djingem a vlastní produkcí, ale také s pořádáním parties a festivalů, mezi které patří například Rave Time v Transylvanii nebo Delahoya v rumunském městě Cluj.

Během své kariéry navštívil s recordbagem Německo, Polsko, Maďarsko, Švýcarsko, Rakousko, Španělsko, Srbsko nebo Itálii a vystoupil na věhlasných eventech typu Street Parade v Zurichu, Mayday v Budapešti a supportoval takové umělce jako je The Advent Chris Liebing, Umek, Timo Maas či Octave One.

O jeho support se postará rezident pražského klubu Roxy a skvělý bavič Fatty M, zástupci Creative crew Subgate a Rob Smile a talentovaný olomoucký dj Mireau.

Kompletní informace naleznete na https://www.facebook.com/events/401820733317476/?fref=ts

creative_13.02.2015-1

Zdroj: Creative