Hospitality Prague 2016: Camo & Krooked se v říjnu vrací do Prahy!

Oblíbené rakouské duo Camo & Krooked, které sklízející jeden úspěch za druhým se opět vrací do Prahy, aby potěšilo své fanoušky DJ setem na říjnové Hospitality Prague 2016. Nabitý line-up dále doplní Fred V & Grafix, Maduk, Krakota a Keeno. Hospitality se již tradičně uskuteční v areálu pražského Výstaviště v Holešovicích.

CAMO & KROOKED dokázali za svou dosavadní kariéru vydat tři studiová alba, několik singlů, nespočet dalších desek a remixů na zvučných labelech jako Hospital Records, Viper Recordings, Technique, Renegade Hardware, Shogun Audio, Breakbeat Kaos a mnoho dalších.

Na konci října se tato fenomenální dvojice opět vrací Prahy, kde si je budete moci poslechnout na již tradiční Hospitality Prague 2016. Ať už patříte k jejich dlouhodobým fanouškům nebo o nich nyní čtete poprvé, rozhodně doporučujeme nenechat si jejich vystoupení ujít.

feedovka-artists

Line-up dále doplní Fred Vahrman a Josh Jackson alias FRED V & GRAFIX, kteří podepsali smlouvu s vydavatelstvím Hospital Records v roce 2011. Do Prahy zamíří také vycházející hvězda liquid drum and bassu MADUK. Seznam zahraničních headlinerů uzavírá dvojce nadějných producentů.

Prvním z nich je britský KRAKOTA, který před nedávnem vydal své první album Strange System, které vyšlo na labelu Hospital Records. Do Prahy také zavítá nejmladší z umělců, a to zástupce Med school music KEENO. DJs za mikrofonem doplní dvorní MCs FAVA a DYNAMITE.

Hospitality Prague 2016 se odehraje v areálu pražského Výstaviště v pátek 21.10.2016. Již tradičně jsme vybrali jeden z Křižíkových pavilonů. Vstupenky můžete pořídit prostřednictvím GOOUT.CZ. Více informací

HOSPITALITY PRAGUE 2016
Termín akce: 21.10.2016
Výstaviště Expo – Holešovice, Praha

Oficiální webové stránky: www.letitroll.cz, www.letitroll.eu
Facebook page: www.facebook.com/letitrollcz, https://www.facebook.com/hospitalityCZ
Facebook event: https://www.facebook.com/events/529431807233230/
Link na předprodej vstupenek: https://www.letitroll.cz/vstupenky/hospitality-prague-2016-e1f4d8fa.html

hospitalityprague2016-flyer

Zdroj: LETTITROLL