Hosťami ohnivých krások American Divas bude Peter Bič Project.

American Divas. Tri Bohyne s ohnivým hlasom rozpália Košice svojou šou Exclusive Christmas Concert. Spoločnosť im budú robiť symfonický orchester s dirigentom Igorom Dohovičom, detský spevácky zbor a hosťom večera v Steel Aréne bude Peter Bič Project.

Trio čokoládových krások tvorí Holanďanka s juhoamerickými koreňmi Natascha Wright, rodáčka z amerického Texaxu Dellenor Miles a Esther Stevens, pôvodom z Trinidadu v Karibiku. Vďaka svojmu nadaniu, temperamentu a najmä absolútnemu speváckemu umeniu si podmanili svetové pódia. Za sebou majú aj koncertné turné s takými svetovými hviezdami ako Whitney Houston, Michael Bolton, Luther Vandros, Mariah Carey, Janet Jackson, Stevie Wonder, Chris Rea, Ray Charles, či dokonca s kráľom popu Michaelom Jacksonom. Samotná Natascha Wright je členkou formácie La Bouche, preslávenou disco skladbami Be My Lover a Sweet Dreams. Fanúšikovia American Divas sa môžu v ich podaní tešiť na hity ako I´m so Excited, We are Family, I will Survive, Boney M medley, Kiling me Softly, či Simply The Best. „Na koncert s American Divas sa tešíme, lebo sú to naozaj vážne speváčky a muzika, ktorú robia, sa nám veľmi páči. V každom prípade to bude zaujímavá spolupráca a my by sme ju radi ešte prizdobili spoločným prekvapením pre našich fanúšikov,“ dodal s úsmevom Peter Bič.

Partiu hudobníkov okolo Petra Biča katapultoval na prvé priečky hitparád, a nielen na Slovensku, mega hit Hey Now. Šestica muzikantov si od svojho nástupu na scénu drží najvyšší umelecký štandard, ktorý vďaka talentu všetkých členov kapely ešte znásobujú skvelou koncertnou energiou a atmosférou. V prípade vystúpenia s American Divas sa P. Bič teší špeciálne na spoluprácu so symfonickým orchestrom. „Dnes prezradím toľko, že naše piesne budú určite v úplne inom šate. Pre Peter Bič Project to bude prvá skúsenosť s orchestrom, ale keďže v minulosti som s ním už hral, môžem povedať, že to bude určite skvelý zážitok pre nás a samozrejme, aj pre publikum. Hoci zladiť toľko ľudí nie je jednoduché, o to viac si potom túto súhru, my muzikanti, užívame,“ dodal P. Bič.

Vstupenky na koncert American Divas, ktorý sa uskutoční 21. decembra v košickej STEEL Aréne, si môžete zakúpiť v sieti Ticketportal.

american-divas-media

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.