House Invasion 5: Videopozvánka!

Číslo päť žije a toho dôkazom je aj piate pokračovanie klubovky House Invasion, ktorá bude hostiť v piatok 26. októbra 2012 v nitrianskej Barracude trojicu DJov: T Mike, Paulo Mewini, Dj Elsy.

T Mike ako hlavný hosť večera je otcom a hlavným manažérom bookingu techron.sk. Ako DJ je ortodoxným bojovníkom voči komerčnej scéne o čom svedčí množstvo parties usporiadaných pod hlavičkou techron bookingu a taktiež hosťovanie na mnohých undergroundových parties po celom Slovensku. Nevzdáva sa myšlienky, že „clubberov treba neustále vychovávať a niekedy ísť aj hlavou proti múru“. Jeho typický sound je viac-menej ladený do techna avšak nevyhýba sa tech-house & house music.

Paulo Mewini je residentom klubovky House Invasion, na ktorej sa strieda spolu s DJom Smolym, ktorý dostal tentokrát od šéfa dovolenku ;-) Paulo s T Mikeom spolu hrali na viacerých eventoch, niekoľkokrát úspešne aj back2back, takže obaja páni to majú „zladené“.

O warmup sa postará mladý talentovaný DJ Elsy z Mido production, ktorý pripraví hudobnú pôdu pre headlinera.

Nejdeme vás zbytočne trápiť ďalšími písmenkami, jednoducho Vás pozývame na piate pokračovanie House Invasion aj touto videopozvánkou a tešíme sa na vás:

HOUSE INVASION Vol.5
Barracuda club, NITRA
Entry: 2E/girls, 3E/boys
DJs:
T Mike (techron.sk)
Paulo Mewini (paulomewini.com)
DJ Elsy (mido.sk)

Zdroj: Paulo Mewini