Housová superformácia Swedish House Mafia končí: Zažite vďaka ABSOLUT ich posledný koncert!

Trojica house DJ-ov a producentov Axwell, Steve Angello a Sebastian Ingrosso, ktorí sa pod hlavičkou Swedish House Mafia už niekoľko rokov umiestňujú na špici európskych hitparád, len nedávno ohlásila, že aktuálne turné bude ich posledným. Vďaka online súťaži s vodkou ABSOLUT však dostanú dvaja Slováci jedinečnú možnosť zažiť záverečný koncert skupiny v Štokholme úplne zadarmo!

Zbystriť pozornosť by mali všetci fanúšikovia rave scény a dobrých tanečných párty. Formácia Swedish House Mafia, ktorá má na konte hitovky One, Miami 2 Ibiza, Save The World, Antidote a najnovší Greyhound, totiž oznámila svoj rozpad. Jedinečnú možnosť vychutnať si ich posledný koncert naplno však majú priaznivci vodky ABSOLUT, s ktorou skupina spolupracovala aj na svojom poslednom singli.

Swedish House Mafia

Na fanúšikovskej stránke https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia sa totiž môžu zapojiť do súťaže s ABSOLUT Hruška o dva lístky na úplne posledný koncert Swedish House Mafia 24. novembra 2012 v švédskom Štokholme. Využite jedinečnú možnosť, v cene výhry sú totiž aj ubytovanie a letenky! Čas sa kráti – víťaz bude vyžrebovaný už v pondelok 20. augusta.

Viete teda už odpoveď na súťažnú otázku – ako sa povie hruška po švédsky? Ak nie, ponáhľajte sa po slovník, pretože práve toto švédske slovo vás môže dostať do Štokholmu na úplne posledný koncert skupiny Swedish House Mafia!

Zdroj: Media & Communication Consulting, spol.s r.o.