Hrady a zámky Slovenského národného múzea rozkvitli na billboardoch!

Hrady a zámky toto leto rozkvitli nielen vďaka bohatému programu, ktorý Slovenské národné múzeum prichystalo pre návštevníkov na letné mesiace, ale aj vďaka novej letnej billboardovej kampani, ktorú pripravilo v spolupráci s generálnym partnerom Poštovou bankou.

Slovenské národné múzeum sa snaží čoraz viac komunikovať či už s potenciálnymi alebo vernými návštevníkmi nielen priamo na hradoch, zámkoch a v múzeách, ale aj počas bežného dňa a sviežejším spôsobom. Preto aj tento rok pripravilo v spolupráci so svojím generálnym partnerom Poštovou bankou letnú billboardovú kampaň. Prostredníctvom nej pozýva návštevníkov na hrady a zámky, kde na nich čaká bohatý program.

Na 70 billboardových plochách popri hlavných cestných ťahoch po celom Slovensku môžeme vidieť vizuály Bojnického zámku, Spišského hradu či hradu Červený kameň, a to v netradičnom, sviežom prevedení.

Kampaň – „V lete rozkvitneme“ – zobrazuje tieto historické pamiatky obklopené poľami kvetov. „Leto je obdobím, kedy sa naše hrady vyzdobujú farebnými mihotavými záhonmi návštevníkov, ktorí z nadhľadu pripomínajú kvitnúcu lúku. To je dôvodom, prečo si v kampani trúfame tvrdiť, že „V lete rozkvitneme“ – vďaka našim návštevníkom,“ vysvetľuje Rastislav Púdelka, generálny riaditeľ Slovenského národného múzea. Počas augusta pribudne k vizuálom kampane aj kaštieľ Betliar.

Slovenské národné múzeum tak chce propagačne podporiť aj gemerský región, ktorý trpí hlavne stratou svojej majestátnej dominanty – Krásnej Hôrky.

“Letná billboardová kampaň Slovenského národného múzea a Poštovej banky sa stáva tradíciou. V rámci nej sa vždy snažíme čo najlepšie odprezentovať naše múzeá, hrady a zámky ako hravé a pestré miesta, v ktorých je množstvo programu pre deti aj pre dospelých,” dodáva Artur Šturmankin, kultúrnopropagačný manažér Slovenského národného múzea.

Zdroj: Sovenské národné múzeum