Hudba, která obměkčila i dublinské hospody: Gavin James přiveze do Prahy své čtvrté album

Za sebou má multiplatinové desky i společná turné se jmény jako Ed Sheeran, Niall Horan a Sam Smith, před sebou novou desku a velké evropské turné. Irský písničkář Gavin James patří mezi ty, kteří dokáží v textech zachytit příběhy lásky, ztráty i radosti, a svým hlasem dojmout každého, kdo se jeho písničkám odevzdá. Svou Book of Love teď přijede předčítat i pražskému publiku – a nezůstane jen u ní, protože mu zkraje roku vyjde již čtvrté album.

V klubu Rock Café se Gavin James představí 15. března 2025. Vstupenky (590 korun) bude možné po registraci do Fource Friends pořídit 26. září na fource.cz, veřejný prodej začne o den později.

Bitter Pill, Only Ticket Home, The Sweetest Part – dublinský zpěvák Gavin James se na každé ze svých desek pokouší nestát na místě, pokud ale má jeho tvorbě něco společného, pak schopnost okamžitě chytit za srdce. Upřímností, chápavostí a samozřejmě pronikavým hlasem, který si oblíbili tak rozdílní hudebníci jako Ed Sheeran a Alan Walker, s nímž spolupracoval na veleúspěšném singlu Tired.

Jeho koncerty mají pověst událostí, které dokáží povznést i nejzarytější skeptiky a vykouzlit úsměv i na tváři těch, kteří právě prochází největšími srdceboly. Jeho hudba je kouzelná ve své přímočarosti, podobně to má třeba James Blunt, kterého ostatně Gavin James doprovázel v roce 2022 na turné po britských arénách. Teď ho v Rock Café čeká mnohem komornější prostředí – a těm coby zkušený busker, který se snaží oslovit každého jednoho člověka v sále – rozumí nejlépe.

Vstupenky na fource.cz
Událost na Facebooku

TS