HUEVOS: Nový vietor na slovenskej hudobnej scéne!

Pre niektorých je meno HUEVOS známe pre iných ešte len bude. Producent a DJ, ktorý si hovorí „Huevos“ Vám v týchto dňoch predstavuje svoju prvú oficiálnu sólovú skladbu s názvom „ All Right “.

Je to pohodová klubová skladba, v štýle, ktorý sa na Slovensku pomaly ale isto dostáva do pozornosti. Produčne k skladbe prispel aj známy producent G- BOD, s ktorých Huevos spolupracuje už niekoľko rokov. Skladba vychádza v Poľsku pod záštitou poľského vydavateľa KOTO MEDIA group.

Videoklip k novinke natočila spoločnosť Beonmind v spolupráci s KUNES video production, ktorá má na svojom konte niekoľko úspešných videoklipov.

huevos2

Kto je Huevos? 

Huevos je slovenský producent a DJ, ktorý produkuje elektronickú tanečnú hudbu (progressive house, vocal house, tech house).

Produkovať hudbu a hrávať začal v roku 2009. Prvý krát sa predstavil na festivale BEE FREE. Neskôr pravidelne hrával v bratislavskom rádiu SiTy, kde mal vlastný priestor pre svoje sety a takisto v slovenských kluboch.

Za svoje pôsobenie má na konte niekoľko domácich a zahraničných spoluprác ako napríklad s kapelov Čisty Chov, s Mišom Bielym, anglickým rapperom menom Duane Flames pri skladbe „ Dance with me “, produkčne sa podieľal na skladbách ako „LOVE“,  remixe „365 dní“ od Bacila a Rakbyho.

Huevos pripravuje viac sólových skladieb, ktoré budete môcť počuť už v najbližšej dobe. Teraz si vychutnajte jeho novinku, skladbu „ All Right “.

Zdroj: MIJA production