Hurá do Brodu! Rock for People se vrací na místo činu.

Pojeďte s námi oslavit 22. narozeniny Rock for People tam, kde to všechno začalo – doČeského Brodu. Na sobotu 20.8.2016 jsme do areálu atletického stadionu Na Kutilce sezvali naše oblíbené kapely a společně budeme slavit celý den a celou noc. Začínáme už v pravé poledne!

Na dvou stageích se v průběhu odpoledne a večera vystřídá celkem 13 kapel. Chybět nebudou veteráni domácí hudební scény v čele s Monkey Business, valmezskou kapelou Mňága a Ždorp, Wohnout, Mig 21 či pankáči z Plexis. Na staré festivalové časy s námi zavzpomíná 100 zvířat, zahraje také Aneta Langerová, která kdysi v Českém Brodě vystoupila poprvé před festivalovým publikem, i místní rodáci Medvěd 009. Naopak mladou krev budou reprezentovat elektroswingové hvězdy Mydy Rabycad, Zrní neboWe On The Moon.

Podrobné informace o programu najdete na stránkách Brod1995.
Vstupenky v ceně 400 kč jsou v prodeji přes GoOut.cz.
Přijeďte a zavzpomínejte si s námi na uplynulých 22 ročníků. Zážitky, přátelství, příběhy, historky, neopakovatelná atmosféra a „sraz abiturientů po letech“, jak s oblibou říkáme – to je to, co nás navzájem spojuje. Brzy na viděnou!

brod

Zdroj: Rock for People