Hurts sa predstavia 25. februára v Prahe!

Už o pár dní nás čaká nezabudnuteľný koncert britského dua HURTS, ktorý sa uskutoční u našich bratov v hlavnom meste Pražskom. Slovenskí fanúšikovia si ich môžu pamätať z letného festivalu Grape, kde predviedli jedno veľké komplexné divadlo, ktoré im každý s ľahkosťou zhltol. Hurts je jednoducho prvotriedna koncertná kapela, o čom vás môžu presvedčiť už tento štvrtok v pražskej malé sportovní hale Incheba Arény.

Britské duo Hurts oznámilo dátum svojho nadchádzajúceho turné, ktoré súvisí s ich tretím albumom s názvom Surrender. Nahrávka výjde 9. októbra a doska výjde na labelu Columbia Records. Hurts z neho nedávno zverejnili niekoľko ochutnávok, okrem singlu Some Kind Of Heaven, ktorý vypustili cez prázdniny je na YouTube k videniu čerstvý song s názvom Lights.

hurts

Hurts na novom albume začali pracovať hneď potom, čo v roku 2014 zakončili svoje predchádzajúce, vypredané turné. Celý minulý rok pokračovali v písaní a nahrávání, pričom opäť precestovali veľkú časť sveta. Album se nahrával na Ibize, v New Yorku, v Montreaux, v Los Angeles, vo Švédsku i vo švajčiaych alpách. Opät ho produkoval ich obľúbený švédsky producent Jonas Quant, ku spolupráci ale tentokrát prizvali známeho, Grammy ovenčeného producenta Stuarta Pricea (Madonna, The Killers) a Ariela Rechtshaida (Haim, Wampire Weekend).

Hurts sa vracajú dva roky potom, čo vydali úspešné album Exile a spoločne s Calvinom Harrisom a Alesso natočili singel Under Control, ktorý obsadil 1.miesto hitparád v niekoľkých krajinách. Do tejto doby predali viac ako 1,2 milióna albumov, cez 3 milióny singlov a cez 250.000 vstupeniek na ich poslednom turné.

Nadchádzajúca tour bude najvetším turné Hurts v ich doterajšej histórií. Začne 11. februára v Glasgowe, bude mať cez 20 zastávok a koncerty sa odohrajú i na veľkých štadiónoch, či v renomovaných halách ako je Brixton Academy v Londýne alebo Hartwall Arena v Helsinkách. 25. februára Hurts prídu opäť predstaviť svoj nový album do pražskej Incheba Arény.

Lístky: www.crowdsurge.com

Viac info na:
www.informationhurts.com
www.facebook.com/hurts
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Zdroj: Organizátor