Husté šplechy: Humoristi všetkých zemí, spojte sa! Komici Silných Rečí, Temných Kecov aj Pančlajnu za jedným mikrofónom.

Na pódiu bratislavského Nu Spirit Clubu sa pred Vianocami budú rozdávať darčeky pre všetkých fanúšikov politicky nekorektného humoru. Na show s názvom Husté šplechy si to 19. decembra medzi sebou rozdajú protagonisti troch najznámejších bratislavských stand-up partičiek, komici zo Silných Rečí, Pančlajnu a Temných Kecov.

Na poli humoru sa chce presadiť aj Tesco Mobile, mobilný operátor, ktorý akciu organizuje. Táto firma o sebe v kampaniach tvrdí, že na nej nie je nič smiešne. No, uvidíme. Rozprávať sa totiž bude o navoňanej zdochline, ako sa medzi znalcami hovorí reklame.

Šestica ostrieľaných komikov na ľudoch z reklamnej branže určite nenechá ani nitku suchú. Najstaršiu pravidelnú stand-up show na Slovensku, Silné Reči, bude reprezentovať „otec“ žánru Jano Gordulič, Lujza a Michael Szatmary. Okrem nich vás budú baviť Ivo Ladižinský a Jerry Szabo z Temných Kecov a zakladateľ Pančlajnu Samo Trnka. Takúto zostavičku tak skoro na jednom pódiu neuvidíte.

Zdá sa, že mobilný operátor Tesco mobile, ktorý akciu organizuje, sa chce presadiť na poli humoru. Marketérom značky evidentne nechýba odvaha, pretože témou večera bude navoňaná zdochlina, ako sa medzi znalcami hovorí reklame. Je to práve Tesco mobile, kto o sebe v kampaniach tvrdí, že na ňom nie je nič smiešne. V Nu-Spirite to však platiť nebude.

KOMICI:
Ján Gordulič (Silné Reči)
Ladižo (Temné Kecy)
Lujza
Jerry Szabó (Temné Kecy)
Michael Szatmary
Samo Trnka (Pančlajn)

FB EVENT: www.facebook.com/events/363824833799858/

tm_standup_online_1280x720_1214

Zdroj: Nu Spirit