Hype vol.2: Tento štvrtok v KC Dunaj!

KC Dunaj~ 8. mája prináša druhé vydanie klubovej noci Hype! V b2b djskom súboji sa tentokrát stretnú Bobsan a Lady Su, ktorí zabojujú o vaše drum and basové srdcia! Prichystajte si tanečné topánky a hlasivky.

Hype je nová klubová noc KC Dunaj~, ktorá prináša exkluzívne back to back djské súboje, ktoré vás zaručene dostanú do varu. Na jej druhom vydaní 8. mája venovanom štýlu drum’n’bass sa proti sebe postavia djs Bobsan a Lady Su.

Predtým ako sa Bobsan stal hipsterom a začal hrávať M83 ‚Midnight City‘, vymetal drum’n’basové žúry pod pseudonymom Destroyah. Ako Destroyah začínal v dnes už legendárnej Dune, no hájil farby slovenských djs aj ďaleko za hranicami v kluboch LevelX v Brooklyne alebo Triplefive soul v New Yourku. Bobsanov návrat k jeho dnb koreňom by si nemal nechať ujsť žiaden fanúšik tohto žánru!

Slovenská drum ‚n‘ bassová kráľovná Lady Su k elektronickej hudbe inklinovala už od dospievania. Prvýkrát sa za gramce postavila v roku 2009, dnes je členkou Inhuman Terror. Vo svojich setoch preferuje hlavne temnejšie dnb tracky, no neštíti sa ani jemnejších melódií. Aké tromfy vytiahne z rukáva vo štvrtok ešte nevieme, no určite to bude HYPE!

https://soundcloud.com/bobsan
https://soundcloud.com/lady-su

Kde: KC Dunaj~, Nedbalova 3, Bratislava
Kedy: 8. mája, 21:00
Vstup: 3€

hype 2 plagat

Zdroj: KC Dunaj