Ikona českej techno scény Kaisersoze už tento piatok v Radosti!

V piatok na Mikuláša 6.12. v clube Radosť budú opäť znieť technoidné beaty. Bari & Hasky si tentokrát medzi seba pozvali jedného z najpovolanejších techno djs na českej clubovej scéne na ktorej sa pohybuje cez 13 rokov.

Jeho meno sa spája s party ako sú ORION HALL Cosmic Trip, Creamfields, Citadela, s legendárnym magazínom X-MAG a taktiež sa podieľal na mnohých rádiových vysielaniach kde zoznamoval ľudí s aktuálnymi trackmi a aktualitami na svetovej a domácej tanečnej scéne. Sme radi, že pozvanie prijal KAISERSOZE.

FB cover

1. Tvoje meno sa na českej techno scéne objavuje cez 13 rokov. To je skoro tak dlho ako existuje scéna samotná, ako si spomínaš na začiatky ?
Mlhavě :) Bylo to divoké, bez hranic, všichni se chtěli bavit, nerozlišovaly se styly, nebyl problém postavit party na naprosto odlišných žánrech, prostě úžasné.

2. Club Depo9 ťa dostal do bookingu Lunar. Aký význam mal pre teba tento booking
Naprosto zásadní. Nebýt Lunaru, těžko bych se dostal do povědomí party people.

3. Staral si sa o PR a bookoval si headlinerov na party ako Orion Hall, Citadela či Macháč s ktorou hviezdou sa si spolupracovalo najhoršie a prečo ?
Já jsem byl jen součástí teamu, který se na bookingu hvězd podílel. Byla to parádní doba, moc mě to bavilo. Nebudu jmenovat konkrétně, ale rozhodně nejhorší byla jistá britská, veleslavná parta, která chtěla limuzíny, výměny pokojů v hotelu, kvůli tomu, že ji rušil zvuk hotelového výtahu. Požadovali ubytování pod psedonymy a nakonec předvedli ostudný výkon.

kaisersoze

4. V čom sa zmenila česká scéna keď porovnám napr. roky 2004 a súčasnosť ?
Ubylo nadšení. Je více rozmělněná. Každý je dnes DJ :) Scénu to docela devalvuje, ale ona to přežije. Kvalita totiž zůstává a je tady spousta nových, skvělých umělců, takže nemám obavy.

5. Aké výrazné, aktuálne osobnosti sa pohybujú na českej scéne .
Baví mě elektronická muzika jako taková, takže zkusím uvést jména, která mě baví napříč styly. Techno: Steen, Makarov, Elektrabel. Minimal: Ala, Insect Elektrika. Breakbeat: Philip T.B.C. House: Pavel Bidlo, Javas, atd. je jich hodně.

6. Akú hudbu počúvaš cestou do práce ?
Momentálně nové album slovenského projektu Modré Hory „Big Beat“ a českou nu-folk kapelu Bratři Orffové „Šero“

7. Kedy naposledy si hral v Bratislave a kde ?
To už je hodně dávno. Bylo to tuším na nějaké afterparty v Subclubu a bylo to tradičně skvělé :)

8. A posledná najdôležitejšia otázka aký je tvoj najobľúbenejší drink :)
Momentálně slivovice :D

KAISERSOZE
[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/4467622″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

BARI
[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/109415902″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

HASKY
[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/users/5161367″ params=“color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true“ width=“100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

https://www.facebook.com/kaisersoze.dj?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Planet-Rhythm/224874540938302?fref=ts
https://www.facebook.com/events/418705098230686/?fref=ts

flayer

Zdroj: Planet Rhythm