IMAGINATION FESTIVAL OZNÁMIL PRVNÍ FÁZI LINE UPU.

Největší tuzemský halový festival soustředící se především na drum & bass, hardstyle a hardcore se uskuteční 24. listopadu 2018  v obrovských halách Výstaviště v pražských Letňanech. Festival nabízí propojení moderních elektronických hudebních žánrů a jedinečný audiovizuální zážitek v délce 10 hodin na dvou stagích. Během noci vystoupí na unikátních stagích více jak 20 mezinárodně uznávaných projektů a zde jsou první jména interpretů, kteří kralují letošnímu line upu.

Na Imagination stage přiletí reprezentovat to nejlepší z drum & bassu přiletí jeden z nejlepších d&b světa – A.M.C, který se na jeho návrat na Imagination neuvěřitelně těší. Line up nabídne dále zakladatele labelu Liquicity a autora skvělých skladeb jako je „Ghost Assasin“ či každoročních Liquicity yearmixů – skvělého Maduka. Třetím jménem se stává reprezentant labelu Critical Music a průkopník temnějších zvuků drum & bassu – Emperor, jež stojí za skladbami jako „Tireless“ či „Bloodsport“ a proslavil se legendárním versus setem s Mefjusem v roce 2014 právě na Imaginationu v hale pražských Letňan. Po dobu 4 let se stal jejich set nejsledovanějším drum & bassovým videosetem na internetu. Line up uzavírá zástupce neurofunkové Blackout rodiny, mladý Pythius, jež se proslavil především skladbou „Executor“ a dlouhodobou spoluprací s Black Sun Empire.

Devastator Stage představí hardstylové duo Da Tweekaz, kteří obsadili 67. pozici v djmag top100 djs a proslavili se hity jako „Wodka“ či „Jagermeister“. Poprvé do České Republiky zavítá legendární hardcorový projekt Evil Activities, který vládl v dobách millenium hardcoru a stojí za hity jako je „Evil Inside“ či „Nobody said it was easy“. Do line upu se přidává reprezentant toho nejlepšího z uptempo hardcore a frenchcoru, teprve sedmnáctiletý Sefa, který si získal neuvěřitelnou podporu samotného Dr. Peacocka a také crowdu na největších hardcore festivalech světa jako je Dominator či Defqon.1.

Vstupenky jsou v prodeji v síti Go Out, balíčky v síti Festicket. Cena vstupenek se zvyšuje spolu s vyprodáním každé z limitovaných edic. Nyní je seženete za 890 Kč včetně všech poplatků.

Oficiální webová stránka Imagination Festivalu
Událost na facebooku
Předprodej vstupenek
Aftermovie Imagination Festivalu z roku 2017

Zdroj: TS