IMAGINATION FESTIVAL zve své fanoušky na další akce!

Začátkem nového roku začíná další klubová sezóna a agentura IMI Dance Vás zve na další zajímavé akce. Rok 2018 odstartuje klubovkou labelu NEOSIGNAL v pražském Storm Clubu, v únoru následuje první hardstylová akce roku 2018 – Rezonance Hardstyle a čeká vás další díl Neurofunk Will Never Die.

V pražské Roxy si pro vás IMI Dance připravilo 24. února legendární britské Tantrum Desire. V březnu si pak můžete vychutnat britské vydavatelství RAM Records v pražském Storm Clubu a také Vás čeká halová akce Liquicity Expo Prague, která se poprvé v historii České Republiky bude konat na Výstavišti. Vstupenky na všechny akce jsou již v prodeji v síti Goout!

Neosignal at Storm club Prague – Phace, Misanthrop, Emperor – 19.1.2018

Německé duo Phace & Misanthrop přiváží do Prahy dynamický náklad neurofunku pod hlavičkou svého labelu Neosignal. Do party přibírají britského Emperora a v Praze žijícího Američana Hybrise. Mohutnost line upu podtrhne A-Cray, rakouský Wingz a doplní ho Blckbry, Double You a Kerol.

Rezonance Hardstyle – Storm Club – 3.2.2018

Zimní Rezonance představí na začátku února v pražském Storm Clubu další pokračování oblíbené hardstylové klubovky! Na hlavní stagi se objeví výběr top djs z Česka a Slovenska! Druhá stage bude patřit Prague Nightmare hardcore crew. Vychutnejte si gradující večer od euphoricu / reverse bass až po rawstyle a hardcore!

Neurofunk Will Never Die presents: Zombie Cats & Kryptomedic – 9.2.2018

V únoru na Vás čeká další Neurofunk Will Never Die! Narozeninový díl bude hostit německé duo ZOMBIE CATS a sekundovat jim bude MC KRYPTOMEDIC! Jejich společný closing set na letním Let It Rollu byl neskutečný, tentokrát se bude konat ve Stormu.

Tantrum Desire (UK) – Roxy Prague – 24.2.2018

Tantrum Desire se vrací po třech letech do pražské Roxy! Legenda drum & bassové scény, jež vyslaly na neuvěřitelnou cestu hity jako „Reach“, „Take You Higher“či „Oblivion“ se na svou druhou show v pražské Roxy neuvěřitelně těší! Nebude chybět ten nejlepší domácí support se špičkovými djs. Vstupenky jsou v prodeji v síti Go Out za 209 Kč + poplatek.

RAM Night – 9.3. 2018

Britské vydavatelství Ram Records se už dlouhou dobu řadí mezi nejzásadnější labely světové drum & bass scény. Pod vedením Andyho C shromáždilo řadu skvělých producentů, jejichž produkce se pravidelně objevuje v první desítce nejhranějších drum & bassových skladeb. V březnu se v pražském Storm klubu představí v jejich zastoupení djs Rene LaVice, nadějný Frankee a nejlepší domácí support djs.

Liquicity Expo Prague – 17.3.2018

Liquicity se vrací do Prahy! 😍 Tentokrát se v galaxii snů přemění velký Křižíkův pavilon na pražském Výstavišti v Holešovicích. Vystupující budou oznámeni v následujících týdnech. Obě Liquicity v Praze byly vyprodané s velkým předstihem, s nákupem vstupenek tedy moc neváhejte.

Zdroj: TS