Imagination Festival zverejňuje kompletný line-up!

Letos se na Imagination Festivalu máte skutečně na co těšit! Na dvou obrovských stagích výstaviště v pražských Letňanech vystoupí 28. listopadu více jak 25 djs ze všech koutů světa, z nichž se hned tři umístili v top100 světových djs dle prestižního djmagu. Podívejte se s námi na zbylých 18 projektů, které doplní již zveřejněný line-up!

A_Letak_Imagi_FINAL

Na Imagination Festival zavítají poprvé dva členové australských Pendulum, konkrétně El Hornet a Mc Verse. Legendy drum & bassu tak budou moci pokřtít nový prostor na největší bass music indoor stagi v dějinách České Republiky.

Devastator představí jedničku na poli hardcoru – legendárního maskovaného Angerfista! Jeho nekompromisní show ho letos vynesla na neuvěřitelné 34. místo v prestižním djmagu před hvězdy jako je Dada Life, Martin Garrix, Netsky nebo Infected Mushrooms. Stage bude hostovat holandský MC Tha Watcher, který nazpíval hymny k největším hard dance festivalům světa jako je Masters Of Hardcore.

Z hardstylu přivítáme v České Republice poprvé italského Zatoxe, který se drží již několik let v anketě djmag do 50tého místa a jako jediný hardstyle dj na světě vystoupil hned čtyřikrát po sobě na legendárním Qlimaxu! Vedle již zveřejněných Noisecontrollers (djmag 66., loni 27.) se tak můžete těšit i na tvrdší hardstyle! Na festivalu také vystoupí jumpstylové duo LNY TNZ z holandska, které se poslední dobou proslavilo především svými hardstylovými remixy skladeb „Tremor“, „Bigfoot“ či „Tsunami“. Talentový slot v lineupu patří letos holandskému Inner Heatovi, který hájí barvy Dirty Workz (label, ze kterého přiletěli loni na Imagination Psyko Punkz).

https://www.youtube.com/watch?v=QIp_yfNeK4k

Imagination představí také čtyři exkluzivní versus sety, kterých se budou účastnit poprvé v České Republice legendy drum & bassové scény. Finální složení vypadá následovně – Ed Rush vystoupí s Audiem, Black Sun Empire zahrají ve světové premiéře se State Of Mind, Mefjus zahraje se svým kolegou Emperorem a Gancher & Ruin rozpoutají peklo ve finálním setu drum & bassové stage ve světové premiéře s ďábelskými Hallucinatory! Těšit se můžete také na nadějné duo Six Blade (dříve Mattix & Futile), domácího Forbidden Society a Akiru ve versus setu s Bifidusem Aktif. Stage bude uvádět MC Coppa a MC Verse, kteří mají mnoho zkušeností s hostováním festivalů po celém světě.

Vstupenky na festival zakoupíte v předprodeji v síti Ticketportal (CZ & SK) a Paylogic (EU). V prodeji jsou standartní vstupenky za 890 Kč + poplatky předprodejní sítě a VIP Gold vstupenky za 2490 Kč, které zahrnují all inclusive konzumaci drinků a výhled na každou stage ze dvou teras.

Připomínáme, že první fáze line upu odhalila holandský projekt Noisecontrollers, který se řadí mezi hardstylovou špičku a můžete ho znát např. ze spolupráce se Showtek, konkrétně na skladbě Get Loose, kterou si posléze vzal do parády samotný Tiesto. Noisecontrollers spolupracovali také s Headhunterz na hymně největšího hardstylového festivalu světa Defqon.1 a mezi jejich nejznámější skladby patří „Gimme Love“, „So High“, „Tonight“ a „Down Down“ z nedávno vypuštěného alba „All Around“!

Imagination odhalil na bass music stagi anglické Delta Heavy známé svým skvělým drum & bassem, dubstepem a dalších odnoží bass music v čele s hity jako „Get By“, „Hold Me“, „Demons“ či „Empire“, které se dočkaly desítek milionů zhlédnutí na youtube a byly zařazeny do setů těch nejznámějších světových djs. V lineupu se také objevila stoupající drum & bassová hvězda z Rakouska Mefjus, ocěnovaný anglický dj A.M.C., italští maskovaní řezníci Hallucinator a Teddy Killerz, kteří vydávají na Skrillexově labelu OWSLA!

Na harder styles stagi se můžete těšit také na dvě ikony hardcore techna – italského Noize Suppressora z Traxtorm Records a holandskou královnu Day-Mar, zastupující největší hardcore label & indoor festival na světě Masters Of Hardcore! Nebudou zde chybět ani italští The Sickest Squad se svým nekompromisním technem.

Oficiální událost festivalu na facebooku najdete zde: ww.facebook.com/events/1446188642321015/

Připravte se na jednu ze stěžejních událostí podzimu už 28. listopadu na výstavišti v Letňanech!

1_PLAKAT_FINAL

Zdroj: Imagination Festival