IMAGINATION OZNÁMIL NOVÉ MÍSTO KONÁNÍ A SPUSTIL PŘEDPRODEJ.

S velkou radostí oznamujeme, že Imagination Festival 2018 se po čtyřech letech vrací zpátky do prostorných hal na Výstavišti v pražských Letňanech! V sobotu 24. listopadu organizační tým IMI Dance plánuje znovu připravit pro své fanoušky obrovskou šou a tradičně přinést to nejlepší z drum & bassu a harder styles.

Imagination Festival 2018 vsadil na vysokou kartu a pro svůj sedmý ročník si zvolil jako místo konání obrovské haly Výstaviště v pražských Letňanech. Další změnou oproti minulým ročníkům je, že letos se festival nebude konat v pátek, ale v sobotu 24. listopadu 2018. Díky novému prostoru budou letos stage obrovské a kapacita festivalu se podstatně zvětší. „Každým rokem na náš festival jezdí více a více fanoušků ze všech koutů světa, a proto byla tahle změna nevyhnutná“, říká Tomáš Nezval, zakladatel festivalu.

Předprodej vstupenek byl spuštěn včera v sítích Go Out a Festicket! První vlna early bird vstupenek se vyprodala během jednoho dne. Druhá je v prodeji za 899 Kč. VIP Vstupenky budou puštěny do prodeje v průběhu léta. Normální vstupenky lze vždy upgradovat na VIP vstupenky.

Ke spuštění předprodeje si organizátoři jako bonus připravili pro své fanoušky oficiální aftermovie z Imagination Festivalu 2017. Připomeňte si neuvěřitelnou energii a atmosféru z minulého ročníku a připravte se na další edici Imagination Festivalu, která pohltí v sobotu 24. listopadu obrovské haly Výstaviště v pražských Letňanech!

Oficiální webové stránky: www.imaginationfestival.cz
Událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/214481099174509/
Předprodej vstupenek: https://goout.net/cs/listky/imagination-festival-2018/djqc/
Aftermovie Imagination Festival 2017: https://youtu.be/GhGb4AKIofc

Zdroj: TS