IMT Smile a Lúčnica spoločne opäť v Bratislave.

Projekt Made in Slovakia kapely IMT Smile a Umeleckého súboru Lúčnica sa po roku opäť predstaví divákom v Bratislave. Ojedinelé hudobno-tanečné predstavenie, ktoré doposiaľ videlo viac než 50 tisíc nadšených divákov, sa vo vynovenej verzii vracia 22. decembra do Incheba Expo Arény.

Veľkolepý spoločný projekt jednej z našich najúspešnejších hudobných skupín a legendárneho umeleckého súboru, kritikmi označovaný za „svetovú show vyrobenú na Slovensku“ či „zážitok na celý život“, sa pre obrovský záujem vracia do Bratislavy. Divákom sa energickí muzikanti na čele s Ivanom Táslerom a súbor pod umeleckým vedením prof. Štefana Nosáľa predstavia v decembri krátko pred Vianocami.

Takmer 150 členný organizačný tím pod vedením úspešného režiséra Jána Ďurovčíka sľubuje opäť skvelú show a neopakovateľný zážitok.  Program, ktorý ohúril tisíce fanúšikov folklóru i rockovej hudby, bude oproti minuloročnému aj mierne vynovený.

Okrem nových účinkujúcich, nakoľko v Lúčnici začína dominovať nová mladá generácia tanečníkov, chystáme pár noviniek a prekvapení aj v rámci programu. Za IMT Smile viem s určitosťou sľúbiť, že zaznejú aj nejaké nové skladby, ktoré minule chýbali. Prekvapení však bude viac,“ prezrádza spevák a jeden z producentov projektu, Ivan Tásler. Ďalšie novinky budú organizátori zverejňovať postupne, každopádne, diváci sa majú na čo tešiť.

O úspešnosti tohto, pôvodne jednorazového, projektu Made in Slovakia svedčí aj fakt, že minuloročné plánované len dve predstavenia v Bratislave a Košiciach sa okamžite vypredali a napokon sa pre veľký záujem pridali ďalšie tri. V lete tento spoločný program IMT Smile a Lúčnica predstavili aj na open air festivaloch v Prešove a Piešťanoch a len nedávno zverejnili informáciu o tom, že sa v zime chystajú s projektom aj do pražskej O2 areny. Pre neutíchajúci záujem a skvelé ohlasy sa tak IMT Smile a Lúčnica predvedú spoločne ešte raz v decembri tohto roku aj v našom hlavnom meste. Vstupenky sú už od začiatku týždňa v predaji v sieti Ticketportal.

Termín predstavenia: 22. december 2015, 19:00 hod.Incheba Expo Aréna, Bratislava
Predpredaj vstupeniek: www.ticketportal.sk
Viac info na: www.facebook.com/imtlucnica

IMT Smile a Lucnica 2015_logo

Zdroj: Anna Tásler-Onderková – PR manager projektu IMT Smile a Lúčnica