IMT Smile oslávi svoje 20. narodeniny veľkolepými koncertami hiSTORY.

Kapela IMT Smile sa rozhodla 20 rokov svojej existencie osláviť koncertnou mega šou a vy môžete byť pri tom. Zažite večer plný hudby a momentov, ktoré sa na jednom pódiu v takejto zostave už nikdy nezopakujú. Toto je jedinečná príležitosť vidieť na vlastné oči príbeh skupiny, ktorej mnohé piesne nielenže zľudoveli, ale stali sa doslova soundtrackom života mnohých z nás. Pripravte sa na šou, aká tu v ich podaní ešte nebola. Pripravte sa na IMT Smile hiSTORY!

Jedinečnú mega šou plnú hudby a spomienok IMT Smile hiSTORY v réžii Jána Ďurovčíka môžete zažiť na dvoch exkluzívnych decembrových koncertoch. Prvý sa uskutoční v Bratislave (14.12., Štadión O. Nepelu) a druhý v Košiciach (16.12., Steel Aréna). Kapela IMT Smile na oboch koncertoch vystúpi v pôvodnej zostave, v ktorej natočila svoj prvý album Klik-Klak: Ivan Tásler, Miro Tásler, Katarína Knechtová, Peter Bič a Martin Migaš. Okrem nich sa na pódiu objaví mnoho ďalších zaujímavých hostí, ktorí boli s kapelou spätí v určitých obdobiach jej pôsobenia, konkrétne: Marián Čekovský, Martin Valihora, Tomi Okres, Viktor Špak, Mário Gapa Garbera, Dano Šoltis, Slovenské Divadlo Tanca i moderátor Michal Hudák. Na svoje si prídu aj všetci priaznivci dnes už kultového spojenia IMT Smile s umeleckým súborom Lúčnica, ktorého sólisti sú taktiež súčasťou projektu hiSTORY.

„Bude to skutočne veľkolepé. Bude to o ľuďoch, priateľstve, spomienkach na jednotlivé etapy kapely IMT Smile. Veľmi sa na tieto koncerty teším. A tiež z toho, že každý, koho som oslovil na hosťovanie v tomto projekte, okamžite súhlasil,“ neskrýva nadšenie Ivan Tásler.

Vstupenky na narodeninové koncerty, počas ktorých si budete môcť zaspievať a zaspomínať na rôzne obdobia bratov Táslerovcov a zároveň sa prostredníctvom ich skladieb preniesť do spomienok, kedy ste zažili svoj prvý Bozk, Tajné milovanie, dovolenkovú Exotiku a iné silné momenty, sú v predaji už od dnes v sieti Ticketportal. Všetky informácie o projekte hiSTORY sa dozviete na facebookovej stránke: https://www.facebook.com/IMTSMILEhiSTORY/, kde bude kapela IMT Smile postupne zverejňovať rôzne dobové fotografie, príbehy, súťaže, videá zo skúšok a videoklipy k skladbám, ktoré doposiaľ nemali žiadnu obrazovú podobu. Preto po klipe Ľudia nie sú zlí a lyric videu Veselá pesnička, dnes kapela predstavila svoj ďalší nový videoklip. Tentokrát na pieseň Čo ak z albumu Valec a opäť sa oň postaral Jaroslav „Jaris“ Vaľko.

„Celý klip je zostrihaný z autentických záberov zo svadby mojich priateľov Milana a Beaty. Nič v ňom nebolo vymyslené, ani dopredu dohodnuté a to je na tomto klipe to najkrajšie. Tá človečina, ktorá sa nachádza aj v piesňach IMT Smile.“ prezradil režisér Jaris.

Pieseň Čo ak a mnohé iné hity jednej z najúspešnejších slovenských kapiel posledných dvoch desaťročí zaznejú na oboch narodeninových koncertoch projektu hiSTORY. Tie budú zároveň doplnené aj veľkými LED projekciami zostavené z archívnych záberov, ktoré fanúšikovia doteraz nemali šancu nikde vidieť.

IMT Smile – hiSTORY
Bratislava – 14. 12. (Zimný štadión O. Nepelu)
Košice – 16. 12. (STEEL Aréna)

Vstupenky sú dostupné v sieti Ticketportal: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=65219
IMT Smile : www.imtsmile.com
Facebook hiSTORY : www.facebook.com/IMTSMILEhiSTORY/
Instagram hiSTORY: https://www.instagram.com/imtsmile_history/

imtsmile

Zdroj: Universal Music s.r.o.