IMT Smile otvoria na akustickom turné vernisáž svojich fotografií!

Kapela IMT Smile vyráža 7. septembra na jesennú časť akustického turné. Pri tejto príležitosti otvorí na prvom koncerte v galérii piešťanského Kursalonu vernisáž fotografií zo svojich vystúpení. O jedinečné zábery sa postarali fotografi Igor Frimmel a Robert Rybársky.

Fanúšikovia IMT Smile si budú môcť pozrieť viac ako štyridsať fotografií, ktoré vznikli počas uplynulých dvoch rokov aktívneho koncertovania skupiny. Fotografie reflektujú atmosféru z turné k ostatnému albumu 2010: Odysea Dva, vianočných koncertov, jarnej časti Akustik Tour a chýbať nebudú ani fotografie z letných festivalov.
„Ivan Tásler je živel. Hudbu prežíva počas koncertu naplno a z toho vznikajú zaujímavé momentky,“ hovorí Igor Frimmel. Fotenie živého vystúpenia je pre fotografa nielen zaujímavé, ale aj náročné. „Pri neustále meniacich sa svetelných podmienkach musí fotograf vystihnúť moment, v ktorom prenesie atmosféru koncertu a emócie, ktoré umelec na pódiu odovzdáva svojmu publiku. Vďaka Ivanovej spontánnosti a profesionalite celej kapely je každý koncert IMT Smile niečím výnimočný. Mne osobne sa dobre spolupracuje s IMT Smile aj vďaka tomu, že členovia kapely sú aj moji priatelia,“ dopåňa Robert Rybársky.

Vystavené fotografie budú môcť fanúšikovia okrem koncertu zhliadnuť od 3. do 10. októbra v kine Fontána v Piešťanoch.

Termíny jesennej časti IMT Smile Akustik Tour:
7.9.2011 Piešťany, Kursalon + vernisáž fotografií IMT Smile
8.9.2011 Dunajská Streda, Dom Kultúry
9.9.2011 Vranov nad Topľou, EKG Night Club
11.9.2011 Žilina, Holiday Inn

Vstupenky sú v predpredaji v každej zberni TIPOS a prostredníctvom www.tiposticket.sk a www.ticketportal.sk.

IMT Smile

Zdroj: manažment IMT Smile
Publikoval: Redakcia GREGI.NET