Indie Air prezlečie Zlokot a Half White Half Blue za DJov.

Svety gitaroviek aj súčasného elektra a indie spojí obľúbená klubová párty Indie Air v piatok 24. októbra. V Klube Dole sa v úlohe DJov predstavia Losos a Stanka zo skupiny Zlokot. “Hrať budeme podľa nálady a situácie, čokoľvek od Helenky Vondráčkovej až po Venetian Snares,” odkazujú. Za DJským pultom ich bude striedať rytmická sekcia mladej indie kapely Half White Half Blue, MJ a rezidentka Tana Deformed.

Zlokot DJ set – Členovia all stars band, ktorá kombinuje hip-hop, gitarové riffy aj elektroniku sa predstavia v úlohe DJov a vo svojej premiére v Klube Dole nás prevedú svojimi indie záľubami.

Neonstadt DJs – Rytmická sekcia mladej nádejnej bratislavskej indie kapely Half White Half Blue. Tomáš a Matej sú okrem iného aj pravidelnými návštevníkmi Indie Air a tak už bolo načase, aby tu predviedli aj svoje DJské umenie a „vytříbený“ vkus.

MJ – Tretinou selektor, tretinou architekt, tretinou dizajnér a organizátor. Dvorný grafik klubovej noci Indie Air a akcií Real Something. V hudobnom kútiku sa venuje scéne elektronickej, alternativnej, indie a podobne. V jeho výbere určite nebudú chýbať mená ako Jon Hopkins, Luke Abbott, Norwell, ale ani kapely ako The Horrors či The XX.

Tana Deformed – Keď sa v meste robí dobrá indie akcia, ona pri tom nesmie chýbať. Skúsená DJka a promotérka Tana Deformed bude večer hrať to najlepšie a najobľúbenejšie z indies a k tomu pridá aktuálne hity a elektro remixy.

24. 10. (piatok)
Štart: 22:00 hod.
Vstup:
22:00 – 24:00 3€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 2€
Event: www.fb.com/events/674125666027594
Video: https://www.youtube.com/watch?v=Pib8eYDSFEI

PLAGAT_Indie Air_oktober 2014

Zdroj: klub Dole