INEKAFE štartuje vianočné turné už tento piatok 8. decembra.

Kapela INEKAFE po druhýkrát odštartuje decembrové Vianocéé Tour. Turné sa tentokrát uskutoční v troch slovenských a dvoch českých kluboch, prvou zastávkou sa stane mesto Prešov už tento piatok 8. decembra. Návštevníci sa môžu pripraviť na hudobný prierez dvadsaťdvaročnej tvorby INEKAFE, ktorú kapela zosumarizovala na čerstvej výberovke 22 Svetelných rokov (Best Of).

“Na publikum do klubov sa moc tešíme a chceme si s ním užiť tieto zimné koncerty. Bude to tentokrát pre nás zaujímavé, lebo sme sa rozhodli odohrať veci, ktoré sme dlho nehrali naživo a samozrejme tiež aktuálnu novinku Sínus dopadu. Hlasivky snáď budú fungovať až do konca obidvom stranám,” hovorí spevák Vratko Rohoň. Výberovka 22 svetelných rokov (Best Of) vyšla v novembri 2017 vo vydavateľstve Forza music. Obsahuje single Nevhodný typ, Ružová záhrada, Kašovité jedlá, Vianoce, Ráno, či Právo na šťastie. “Best-ofku” bude možné zaobstarať si v stánku s cédéčkami, tričkami a ďalšími INEKAFE predmetmi na každom z koncertov.

Na svojom Vianocéé Tour dáva INEKAFE možnosť jednej začínajúcej, či menej známej kapele predstaviť sa v pozícii predskokana. Výnimkou nebude ani tento rok. Cez Facebookovú stránku INEKAFE mohli fanúšikovia mesiac hlasovať za svojho favorita z mnohých tipov. Dnes je už známe, že každý z koncertov Vianocéé Tour 2017 otvorí punkrocková kapela z Nového Mesta nad Váhom s názvom MF.

INEKAFE Vianocéé Tour 2017 – support: MF
08.12. Prešov / ENCORE the club
09.12. Nitra / Nová pekáreň
14.12. Praha / Palác Akropolis
15.12. Brno / SONO club
16.12. Bratislava / Majestic Music Club

Detaily k načasovaniu koncertov nájdete na www.inekafe.sk/koncerty

https://inekafe.sk
https://www.facebook.com/inekafe
CD 22 svetelných rokov (Best Of): https://shop.inekafe.sk/

Vianocéé Tour 2017 vstupenky
SR: https://www.ticketportal.sk/Event/INEKAFE_Vianocee_tour_2017-23624
Praha: https://www.ticketportal.cz/Event/INEKAFE_SK
Brno: https://goout.net/cs/listky/ine-kafe/fbdb/

Zdroj: TS