Info a ďalšie prekvapenia na More Than Fest-e!

Agentúra EPG, organizátor More Than Fest-u, zverejnila ďalšie užitočné informácie a medzi tým aj nejaké tie prekvapenia.

STANOVANIE

Pľac na stanovanie je zabezpečený po dohode s plážovým kúpaliskom v Banskej Bystrici a to priamo v jeho areáli. V cene je zahrnutá elektrická prípojka (nabíjanie mobilov, notebookov), exteriérové sprchy, toalety, SBS služba. V areáli bude k dispozícií stánok s občerstvením (jedlo, pitie). Parkovné je na stráženom parkovisku v blízkosti areálu cena na deň je 2 €.

Kontakty : https://aqualandbb.eu/kontakt/ – Aqualand, Švermova ulica 32, Banská Bystrica

KAI HANSEN a ROLAND GRAPOW – Slovenskí fanúšikovia ako jediní na svete budú mať možnosť stretnúť na amfíku v Banskej aj niekoľko špeciálnych hostí !!! Kai Hansen potvrdil, že navštívi tento rok Banskú Bystricu ešte raz – v auguste ! Roland Grapow sa vyjadril, že by nebolo od veci si v takejto zostave zahrať 2-3 skladby od Helloween, obzvlášť, keď to vyzerá tak, že sa výrazne zlepšili napríklad vzťahy Andi Deris – Roland Grapow. Čo bolo bolo, Andi sa na istom letnom festivale 2015 zvítal s Rolandom ako starý kamarát … je treba niečo dodať ?

LUNATIG GODS – Po oznámení druhého dňa sa začali ozývať aj zahraničné médiá, čo je pre obnovenú akciu potešujúce. Plus medzi skupiny hrajúce na tomto festival pribudli známi slovenskí Lunatig Gods !!! Violence-black metalová kapela z mesta Martin.

More Than Fest si rozhodne netreba nechať ujsť ! Bude to 7 plnohodnotných koncertov, Victorius a domáce kapely, ktoré vás určite nesklamú !!!

received_1016289371754874

Zdroj: EPG