Inhume sú headlineri Guttural Gore Grind Mafia #5!

INHUME Z Holandska jsou headlinerem festivalu GUTTURAL GORE GRIND MAFIA #5 v Ostravě! Brutal death/grindcore zvrhlíci s dvěma vokály se u nás naposledy zastavili před 5 lety na tour s DISGORGE.

Od té doby vydali výtečné album „Moulding the Deformed“ v roce 2010 a hlavně přibrali koncertní posilu na post druhého vokálu a to Dennise Schreurse ze SEVERE TORTURE. Tohle bude totální masakr!

Další vynikající grupa z Nizozemí, která se představí na výše zmíněném festivalu je COLLISION. Jejich nesmlouvaný thrash-punk-crust grindcore v novodobém hávu vás totálně odrovná!

Na festivalu dále vystoupí trio comeback kapel CONTRASTIC, !T.O.O.H.!, ABORTION, nové cd pokřtí G.O.R.E. a dále zahrají EARDELETEBLOODY OBSESSION. Předprodej spuštěna již nyní na E-SHOPU  (https://shop.crystalprod.cz/products.php?788 ) Crystal Productions a webu AKCE NA PŘÁNÍ (https://www.akcenaprani.cz/detail/121-guttural-gore-grind-mafia-fest-numb-5 ), kde si lístek můžete stáhnout do svého telefonu.  Info na FB eventu (https://www.facebook.com/events/113862208771889) a brzy již také na www.myspace.com/gggmafiafest.

Zdroj: Anxur a Crystal Team