Inigo Kennedy, Drumcell a Loktibrada 23.2. @ PalicaVonZVreca v Subclube!

Ďalšia dávka dynamického klubového techna bude pre vás pripravená v piatok 23.2.2018 v Subclube. Dvaja svetoznámi hostia, traja slováci a solídne DJ sety, PALICAVONZVRECA.

Moe Espinoza si hovorí Drumcell. Pochádza zo San Gabriel Valley, divokej časti Los Angeles. Po punkovej mladosti ho očarili synťáky a lokálna 90s rave scéna. Časom sa prepracoval až na produktového špecialistu vo vplyvnej firme Native Instruments a profesne sa dostal k spolupráci s hudobníkmi ako Alessandro Cortini z Nine Inch Nails, Douglas McCarthy z Nitzer Ebb, Gary Numan, George Clinton, Kool Keith, Qbert alebo Cut Chemist.

Tesne po roku 2000 s parťákmi založil organizáciu Droid Behavior a vydavateľstvo Droid. Prirodzene nasledovalo produkovanie vlastnej hudby, smer techno. Po rokoch práce jeho snaženie ocenili a podporili Luke Slater, Speedy J, Rødhåd alebo Chris Leibing a Drumcell začal vydávať aj na značkách ako C.L.R., Electric Deluxe, Dystopian, Detroit Underground, Blank Code alebo Ibadan. Aktuálne je Drumcell jeden z mála severoamerických DJs, ktorí sa nekonvenčným technom presadili aj vo svete. V piatok 23.2. si ho čekneme v Subclube na PVC. Okrem neho opäť po čase veľmi dobrý DJ Inigo Kennedy z Londýna, Loktibrada, The Outsiders a Pace To PM. No Rest.

Viac info tu: https://www.facebook.com/events/398513953904682/

Zdroj: TS