Inšpiratívna speváčka NATALIA, ktorá dokáže pretaviť sny a vízie do reality.

Úspešná a cieľavedomá. Týmito superlatívmi by sa dala charakterizovať NATALIA. Žena, ktorá svojou pracovitosťou a pevným odhodlaním dnes inšpiruje mnohých nielen svojimi kurzami a mentoringom, ale aj hudbou.

Začiatky neboli vôbec jednoduché. Slobodná matka s dvoma deťmi, účty, ktoré treba platiť a neľahké pandemické obdobie, ktoré mnohým otočilo svet na ruby. Vďaka svojej trpezlivosti, disciplíne, viere v samu seba a túžbe niečo dosiahnuť a tomuto svetu odovzdať, Natalia dokázala vybudovať svoj biznis do takej úrovne, že dnes odovzdáva svoje skúsenosti  ostatným prostredníctvom kurzov, mentoringu a v neposlednom rade aj skrz hudbu, ktorá dokáže povzbudiť a obohatiť každého z nás.

Hudobná novinka, o ktorej je reč nesie názov SET THE WORLD ON FIRE. Skladba už podľa názvu v nás evokuje odvahu, vášeň a túžbu. Skladba je veľmi energická a má tendenciu nás rozveseliť a roztancovať. Dáva nám nádej, že krajší svet čaká práve na nás. Nikto nemusí žiť život v okovách. Môžme si ho tvoriť ak zapálime svoj vnútorný oheň v nás.

„Hlavné posolstvo skladby je, aby sme boli autentickí, aby sme sa na nič nehrali a aby sme v sebe zapálili ten oheň a ukázali čo v sebe máme . Mnoho ľudí sa pozerá v dnešnom svete na sociálne siete a vidia všetko zidealizované a nádherné, ale sociálne siete neponúkajú realitu. Ponúkajú ilúziu, ktorou sa živia hlavne mladí ľudia a snažia sa napasovať do nejakej dokonalej role. A ja v tom texte odkazujem na to: nerieš lajky, nesústreď sa na pózu, ale ukáž čo v sebe máš, buď autentický, nezastavuj sa, pracuj na sebe a nespoliehaj sa na to, že niekto to spraví za teba.“  – hovorí NATALIA.

Skladbu dopĺňa aj pútavý videoklip. Pod hudobnú tvorbu sa podpísal producent Matej „Maxo“ Mikloš.

„Bolo by pre mňa cťou, keby sa moja hudba dostala čo k najširšiemu publiku, ktoré by som dokázala obohatiť, dodať odvahu a inšpiráciu. Pripravujem ďalšiu skladbu a tak isto aj koncert, na ktorý by som rada pozvala všetkých fanúšikov, ale aj tých, ktorí možno hľadajú nové smerovanie. “  – uzatvára NATALIA.

https://www.instagram.com/natalia.gruen/

TS – Illuminate production
FOTO – Illuminate production