Inšpirovala sa kapela DESMOD na novom albume mladou slovenskou kapelou NO ONE?

Mladá topoľčianska kapela má za rok svojho pôsobenia na hudobnej scéne na konte niekoľko úspechov. Začali by sme tým, že sa im podarilo nahrať debutový album No.01, na ktorom je 12 skladieb, v marci s ním vyrazili na turné spolu s kapelou VOLUME z Trenčína, ktoré zavŕšili 22.apríla na súťaži mladých kapiel FAMAT 2017, kde sa im podarilo získať 1.miesto v diváckom hlasovaní.

V máji zmenili zostavu (odišli bubeník a bassgitarista) a odvtedy sa z prevažne topoľčianskej kapely stala celoslovenská- Michelle, Vlado a Tibor tvoria topoľčianske jadro kapely, Adam- zároveň najmladší člen- za kapelou cestuje z Nových Zámkov, bubeník Roman zo Žarnovice a dočasný záskok na bassgitare hrá Vladov bratranec Andrej z Piešťan.

V júni kapela natočila spolu so svojim producentom/režisérom (on je pre svoje schopnosti vlastne všetko, čo len chcú) prvý klip k pilotnému singlu albumu NA CHVÍĽU, ktorý mal na mnohých celoslovenských hudobných portáloch, stránkach, blogoch, článkoch, rádiách neuveriteľný, príjemne prekvapujúci úspech. Druhý klip natočili na skladbu TÚŽBA. Tento klip sa odohráva v prostredí Banskej Štiavnice a oboch spevákov v ňom môžete vidieť v rôznych rolách, aké môže život človeku poskytnúť.

Prešiel ešte len rok od založenia tejto formácie a kapela NO ONE si na svoje konto pripísala už TRETÍ videoklip. Skladbu, ku ktorej sa rozhodli stvoriť tretí klip vybral takpovediac osud.

Určite ste si mnohí milovníci slovenskej pop-rockovej hudby všimli, že kapela DESMOD vydala po 7.rokoch album. Neuniklo to ani mladej kapele z Topoľčian a ako ich veľkí fanúšikovia, ktorí považujú kapelu DESMOD odjakživa za svoje hudobné vzory sa pustili do počúvania nového CD Molekuly zvuku. Počas tejto ochutnávky zistili, že skladba- Nevrav mi aký som- má totožnú melódiu refrénu ako značná časť refrénu v piesni mladej kapely- Nebezpečná hra, z albumu No.01 vydaného 1.1.2017! Po dohode s producentom Tomášom Kmeťom, u ktorého okrem iných aj práve kapela DESMOD odštartovala svoju kariéru, sa NO ONE rozhodli natočiť k tejto skladbe klip a chcú ju plnohodnotne postaviť vedľa nového SINGLU kapely DESMOD. Kapela s producentom Kmeťom aktuálne čaká na vyjadrenie skupiny DESMOD.

Klip ku skladbe NEBEZPEČNÁ HRA má nádych takzvaného „skúšobňového klipu“. S nápadom na klip natočený na jeden záber prišiel mladý talentovaný kameraman a režisér tohto klipu Richard Wagner. Útulnú dvojgaráž zaplavili žiary červeného svetla, kúdele dymu z parostroju a mohlo sa začať tvoriť!

Zdroj: TS