Intergalaktická Beánia FMUK!

Organizátori Beánie Fakulty managementu Univerzity Komenského v Bratislave sa snažia ponúknuť študentom každým rokom viac. Aj preto príde na Slovensko svetoznámy DJ Gigi D´Agostino a deväťčlenná rakúska elektro-swingová formácia [dunkelbunt] & The Secret Swing Society. K slovenským interpretom budú patriť dobre známi Le Payaco a Chiki liki tu-a.

Beánia FMUK sa už niekoľko rokov radí k vrcholom zimného semestra vysokoškolského života v Bratislave. Iniciatíva jej založenia vznikla za účelom spojenia kvalitnej hudby, privítania prvákov do manažérskych radov a s cieľom stretnutia všetkých súčasných, ale aj bývalých študentov. Každoročne sa tejto udalosti zúčastní okolo 1500 ľudí, ide o jedno z najväčších podujatí tohto typu na Slovensku. Výnimočnosť Beánie FMUK spočíva v odlišnosti celkového dojmu z akcie v porovnaní so zvyškom podobných eventov.

Každý nový ročník tejto udalosti vás prekvapí rôznorodosťou programu, rozmanitými hudobnými štýlmi, hodnotnými cenami v súťažiach počas večera. Samozrejmosťou sú oddychové zóny, rôzne atrakcie umiestnené v sále ako napríklad výstava luxusných automobilov v roku 2007.

Zaujímavosťou ročníka 2011 bola silent disco. Celkovým cieľom tejto akcie je poskytnúť návštevníkom čo najkvalitnejší spoločenský a hudobný zážitok. Dôkazom toho je okrem iných aj vystúpenie švédskej kapely Movits!, ktorá neskôr koncertovala aj na najväčšom slovenskom hudobnom festivale.

Tak ako po minulé roky, aj tentokrát sa Beánia FMUK uskutoční už tradične začiatkom decembra, a to konkrétne 5.12.2012, v Národnom tenisovom centre v Bratislave. Zaujímavosťou aktuálneho ročníka sú až dvaja zahraniční interpreti. Svetoznámy taliansky DJ Gigi D´Agostino a rakúska formácia [dunkelbunt] & The Secret Swing Society. Slovenskú hudobnú scénu budú reprezentovať skupiny Le Payaco a Chiki liki tu-a, zvyšok noci sa o hudbu postará u študentov obľúbený DJ Sanchez.

Každý ročník sa nesie v znamení špecifickej témy. V roku 2012 sa návštevníci môžu pripraviť na “intergalaktický zážitok”, či návštevu z vesmíru. Pre tých, ktorých hviezdy vynesú do výšok a stratia dych, je pripravená možnosť inhalácie kyslíka v oxy bare. Lístky je možné zakúpiť prostredníctvom webu https://predpredaj.zoznam.sk/.

Viac info na www.beaniafmuk.sk

Zdroj: Beánia FMUK 2012