Interior Sounds bude mať v Klube Lúč v Trenčíne 23.1.2015 desiate pokračovanie!

Vnútorné zvuky vznikli v roku 2010. Počas deviatich večerov v rozmedzí piatich rokov vystúpili v Klube Lúč – Fiordmoss, DVA, Autumnist, Tony Granko, Fallgrapp, Foolk, The Global Optimistic, Isobutane, Craquetone, Karaoke Tundra, Abnormal, Insect Elektrika, Damolh33, Twist a mnohí ďalší…

„Filozofia IS je jednoduchá, chcem aby si návštevníci „vnútorných zvukov“ odniesli zážitok z koncertu či live actu a boľavé nohy z after párty v podaní najlepších dídžejs!“ hovorí tvorca IS Maroš Sabo.

Desiate pokračovanie prinesie akustický koncert, ktorý zahrá Archívny Chlapec.

Vlastným menom Richard Vávra píše výhradne svoje vlastné texty, spieva po Slovensky a vystupuje len so svojou gitarou. Tvrdí že to, čo je dôležité je pesnička ako taká v celej svojej jednoduchosti a nahote. Archívny Chlapec dokončil a pripravuje vydanie svojho debutového albumu, ktorý nesie názov ZVERY. Nahral ho s Erikom Horákom (Zlokot, Noisecut) v jeho štúdiu Lososound.

After párty zahrá 

RAFO Vám predvedie jeho cit pre hudbu v skratke prierez od nu-disca, broken beat-u, deep-u, detroit techna až po minimal-house. Je to usmiaty človek, ktorý Vás pravidelne zabáva so svojou Popular night v NuSpirit Club, oblieka šťastných ľudí do svojej značky Popular a tvorí výbornú hudbu. Všestranný umelec.

FILO – Filip Mikolášek sa venuje DJing-u od čias zrodu klubu Leeloo Station. Hral v takmer každom klube na Slovensku, zahral si na festivale Elektronic Beats, je členom TNT_Crew, účinkoval v POPO_FM v Rádiu_FM a tiež je organizátorom akcie nesúcej názov Consistence.

ABNORMAL – Maroš Sabo je tvorca Interior Sounds, aktívne sa zapája do programu Klubu Lúč a momentálne pripravuje svoj debutový album, ktorý by mal byť výjsť v marci 2015. Svoju tvorbu hráva  ako live act a na IS zahrá DJ set.

Príďte si v piatok 23.1.2015 vychutnať klubovú atmosféru a so všetkým čo k nej patrí.

unnamed

Zdroj: Interior Sounds