Ivanna Bagová, víťazka Hlasu Česko Slovenska, dozrieva do krásy – z dievčaťa sa stáva atraktívna žena.

Ivanna Bagová, ktorú sme v roku 2012 mohli spoznať na TV obrazovkách pri jej účinkovaní v Hlase ČeskoSlovenska, vie ako zapôsobiť na svojich fanúšikov.

V týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti veľmi zmyselnú a zvodnú fotku zo skúšobnej kabínky, na ktorej sa rozhodla pochváliť s výberom nového trička. Z fotky je zrejmé, že jej mimoriadne pristane, na čom sa zhodli vo svojich komentároch aj všetci jej priaznivci. Navyše s odhaleným bruškom pôsobí mimoriadne sexy a niet pochýb, že sa môže popýšiť postavičkou ako lusk.

To, že Ivanna dnes pôsobí nielen nesmierne atraktívne, ale aj vyrovnane a spokojne, súvisí okrem jej pravidelnej starostlivosti o svoju vizáž aj s jej pracovnými aktivitami. Od leta minulého roku začala úzku spoluprácu s legendou 90. rokov skupinou Maduar, ktorú sprevádza na ich koncertoch a s ktorou koncom roka vydala spoločný tanečný hit s názvom Can U Feel It. Aktuálne pripravuje aj svoju vlastnú sólovú skladbu, na ktorej autorsky spolupracuje s Marekom Vozárom a Jurajom Matyinkom z Maduaru. Ten bude na finalizáciu nahrávky dohliadať aj producentsky.

Anketná otázka: Súhlasíte s tým, že z Ivanny Bagovej je dnes atraktívna žena?

================

Ivanna Bagová je prvou víťazkou TV súťaže Hlas Česko Slovenska v roku 2012. Po súťaži absolvovala celoročné turné so svojím súťažným koučom Michal Davidom, ktorý produkoval aj jej prvý sólový album Oheň v duši. Aktuálne rozbehla spoluprácu so skupinou Maduar, s ktorou pripravila nový singel Can U Feel It a tiež odštartovala spoločné koncertné aktivity. V tohtoročnej ankete OTO 2017 je nominovaná v kategórii Speváčka roka.

Website – https://www.ivanna.sk
Facebook – https://www.facebook.com/IvannaBagovaOffiicial/
YouTube – https://youtu.be/-4tw-92xKpA
Fotky na stiahnutie – https://app.box.com/s/btc3jwkmtk95ocd2q5lnkr11e19gvxg1

Zdroj: M&M Brothers Team