Jamaron představují nový singl Na tvojí straně. Videoklip natáčeli v zápasnické kleci

Jamaron (čti Džamaron) je česká rocková kapela v čele s frontwoman Marií Dostálovou, jejíž výrazný hlas obklopený hutným zvukem kytar a nekompromisních bicích je dominantou této pětice. Na konci června představili hudebníci svůj úplně první singl pod křídly Universal Music a nyní na jeho úspěch navazují dalším trackem. Vztahová píseň Na tvojí straně nás zároveň má nalákat na podzimní šňůru s názvem Forever Tour zakončenou dosud největším koncertem v Roxy, který se uskuteční už 11. prosince tohoto roku.

Nový singl Na tvojí straně složil kytarista a zakládající člen Jakub Dostál. Text následně dotáhnul se zpěvačkou Marií Dostálovou a výslednou podobu dala singlu spolupráce celé kapely ve studiu producenta Damiána Kučery. „Na tvojí straně popisuje, že je lepší se v životě a ve vztazích zasadit o vlastní štěstí, postavit se na svoji stranu než setrvávat v něčem destruktivním,” říká o tématu nové písně frontwoman. Výsledkem je drsný a energický track se silnými vokály, které v refrénu zaujmou na první poslech.

V působivém videoklipu, který podtrhuje temnější atmosféru singlu, můžeme sledovat kapelu v zápasnické kleci a zpěvačku Marii v roli zápasnice. Celý příběh vrcholí soubojem, který probíhá za bouřlivé podpory  komparzu, složeného z nejvěrnějších fanoušků kapely. O režii se postaral Tomáš Tejkl, z jehož dílny pochází třeba i nedávný klip k singlu Gambler.

Hudební skupinu založili v roce 2013 sourozenci Jakub, Marie a Ondřej Dostálovi. Sourozenecké trio doplňují bubeník Václav Hejda a baskytarista Lukáš Rešl. V tomto složení vyrazí kapela Jamaron na začátku listopadu na Forever Tour, kterou 11. prosince zakončí svým dosud největším koncertem v pražském klubu Roxy.

Vstupenky jsou v předprodeji ZDE.

Jamaron – Forever Tour 
8.11.2024 Klášterec nad Ohří – Kulturní centrum
9.11.2024 Liberec – Warehouse
21.11.2024 Brno – Fléda
22.11.2024 Valašské Meziříčí – M Klub
23.11.2024 Ostrava – Barrák
29.11.2024 Velké Meziříčí – Music Club Panorama
30.11.2024 Teplice – Knak
6.12.2024 Jaroměř – Nároďák 
7.12.2024 Vysoké Mýto – M Klub
11.12.2024 Praha – Roxy

Jamaron – Na tvojí straně
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.jamaron.cz
www.facebook.com/jamaronofficial/
www.instagram.com/jamaronofficial/

TS