James Morrison sa vracia s novým štúdiovým albumom!

Po štvorročnej pauze hlási návrat na hudobnú scénu britský spevák, skladateľ a gitarista James Morrison. Práve dnes vychádza jeho štvrtý štúdiový album Higher Than Here.

James Morrison sa v hudobnej brandži pohybuje už takmer desať rokov, počas ktorých vydal tri veľmi úspešné albumy. Z tých dokopy predal vyše štyri a pol milióna kusov a na konte má aj nejeden obrovský hit (napr. You Give Me Something, I Won´t Let You Go či duet Broken StringsNelly Furtado). Naposledy sa fanúšikom pripomenul v roku 2011 albumom The Awakening, následne sa však stiahol do ústrania a venoval sa obyčajnému životu

Jeho novinka Higher Than Here prináša v základnej verzii dvanásť piesní, jej deluxe edícia obsahuje ešte ďalšie tri bonusové songy. Ako sám spevák uvádza, ide o jeho najosobnejší album, ktorý reflektuje bolesti a problémy, ktoré v posledných rokoch postihli jeho osobný život. Svedčí o tom aj pilotný singel, song s názvom Demons, ktorý bol nedávno vypustený do éteru.

Pripomeňme si, že James Morrison si pozornosť verejnosti a fanúšikov získal (okrem nadania skladať skvelé pesničky) predovšetkým svojím nádherne zafarbeným hlasom, vďaka ktorému bol inšpiráciou a vzorom pre mnohých mladších kolegov z bradže. Medzi jeho obdivovateľov patrí aj Sam Smith či James Bay, pred pár rokmi si ho ako hosťa na svoje turné vybral napríklad aj taký Bruce Springsteen či Stevie Wonder. Je preto jasné, že nová doska Higher Than Here je jednoznačne jedným z najočakávanejších comebackov druhej polovice tohto roka!

James Morrison hlási návrat! Práve dnes vychádza pod hlavičkou Universal Music jeho nový album „Higher Than Here“, tak si ho nenechajte ujsť!

https://www.jamesmorrisonmusic.com
https://www.facebook.com/jamesmorrison

JAMES MORRISON_Cover_Higher Th_300CMYK_web

Zdroj: Universal Music s.r.o.