Jameson Zone s Tata Bojs roztancujú Dlhú ulicu aj kluby!

První velká jarní party letošního roku se uskuteční na oslavu svátku sv. Patrika v JAMESON ZONE v centru Prahy. Hlavním hostem bude skupina Tata Bojs, která v klubu Roxy odehraje tradiční jarní koncert, jediný v Praze. Kapelu z Hanspaulky a její novou desku Ležatá osmička, ale také třeba Navigators a desítky špičkových DJs do Roxy a také do sousedního prostoru Klubovna 2. patro přinese zelená vlna irské whiskey Jameson. Česko se takto 17. března připojí k jedné z nejvìtších hudebních akcí Jameson Global Party, jejíž hlavní pódium bude v hlavním mìstì Irska Dublinu.

Tata Bojs, Navigators, Unifiction, The Doors Revival, dále DJs Loutka, Bidlo, Robot, Dan Cooley a mnoho dalších v sobì na počest sv. Patrika probudí Ira. Připojte se k nim také vy! Po celém svìtì bude takových jednodenních Irù miliony. Jameson Global Party se totiž uskuteční také v Dublinu, Dubaji, Bombaji nebo Sofii.

Tata Bojs

První kapely a DJs roztančí návštìvníky JAMESON ZONE od 17 hodin v Klubovnì 2. Patro a v 18 hodin se otevřou dveře klubu Roxy. V tìchto vyhlášených klubech to rozjedou Tata Bojs, hosté z Irska, rocková skupina Riptide Movement i veterán tamní taneční scény DJ Aidan Kelly a pod jejich taktovkami se budou hosté bavit až do rána.

Jameson Global Party je jedinečná taneční akce, na které pravidelnì vystupují hvìzdy elektronické a rockové scény. Konají se již od roku 2007 a například loni ulice irského hlavního mìsta roztančila svìtoznámá skupina Groove Armada. Před rokem se zelená vlna poprvé přelila i do Česka, respektive do nìkolika klubù v Praze, Ostravì a v Brnì.

Navigators

Miliony bavících se lidí spojí telemost mezi Prahou a Dublinem, proto si přijďte připít panákem irské whiskey Jameson a staňte se součástí této jedinečné Jameson Global Party. Nebuďte 17. března doma, probuďte v sobì Ira a vyražte se svými přáteli do JAMESON ZONE na party, která začne pod širým nebem a skončí v jednom z nejvyhlášenìjších klubù ve mìstì.

JAMESON ZONE se otevře v 17 hodin, přesný program najdete od 5. března na stránkách www.jameson.cz a dìní sledujte i na www.facebook.com/jameson.cz.


Informace o vstupenkách: Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro. Vstupné se platí v rámci experimentálního prostoru ROXY v dobì od 18.00 hod do 22:30, kdy vystoupí hlavní hvìzdy večera: TATA BOJS a NAVIGATORS.Vstupné je po irsku přátelsky nastaveno na 180,- Kč v předprodeji včetnì poplatkù a na místì 200,-

Jameson Zone

Zdroj: James Zone
Publikoval: Redakcia GREGI.NET