JAMMIN Night predstaví Nanci & Phoebe v Subclube!

Marcové vydanie reggae-dancehall-jungle-dubstep noci Jammin bude patriť skvelým anglickým speváčkam Nanci a Phoebe. Sympatické showmanky z projektu Congo Natty live a spoluautorky hitu Get Ready a Notorious navštívia opäť Bratislavu po minuloročnom skvelom vystúpení na zimnom Uprisingu.

Spoločne s nimi pricestuje a za gramce sa postaví anglický dj Snuff, český selecta La.zoo s MC Cagi aka Nuff Sensi Music a jungle, dub, dubstep a jungle selekciu servírujú Jahrider, Dubshoock a D-High. Nenechajte si újsť  túto špeciálnu štvrtkovú jammovačku, bude to amazing :)

Akcia začne o 21hod a vstupné bude 5 eur.
Facebook link: https://www.facebook.com/events/120034044827186

Časový line up
21-22 Dubshoock
22-24 Nanci & Phoebe & DJ Snuff
24-01 Cagi & Lazoo
01-02 D-High
02-04 Jahrider & Dubshoock

NANCI & PHOEBE

Nanci Correia a Phoebe Hibbert aka Irondread jsou undergroundovou senzací dnešní Jungle generace. Při hostování v nejrůznějších DJ setech prolamují veškeré konvence klasických žánrů a vytváří tak nový elektronický sound, kde posluchači naleznou jedinečný mix hip-hopové flow se silnými až provokujícími texty, bluesové harmonie a basové linky, které vnímá člověk nejen ušima, ale s pořádným zvukem dokáží pořádně zahýbat celým tělem.

Urban on-line magazín Who´s Jack napsal, že Nanci se může svým hlasovým potenciálem rovnat zpěvačkám jako Adele nebo Florence Welsch.

Texty Phoebe vystihují především život ve městě, jsou spirituální, poutavé, politicky laděné a osloví především emocionální a uvědomělé publikum.

Od roku 2009 spolupracuje tato dvojka v úzkém, snad až rodinném kruhu v Brixtonu v Jižním Londýně s králem Junglu, který si říká Congo Natty aka Rebel MC – tento člověk přináší čerstvý Jungle na scénu již od devadesátých let a jeho tracky reprezentují především jednotu ignorující rasové, věkové či sociální rozdíly.

V lednu 2011 přidala hudebně-televizní stanice MTVBase do svého video playlistu release „Get Ready“, na kterém spolupracovala Nanci Correia s velikány jako Congo Natty, Tenor Fly a Daddy Freddy. Tento singl si také vydobyl své místo v primetimu na stanici Radio 1, kterou ovládají veteráni jako Annie Mac, David Rodigan a Mista Jam.

Poslední rok práce ve studiu s undergroundovou bass komunitou vyvrcholil přípravami dalšího releasu „Notorious“.

https://gregi.net/wp-admin/post-new.php

Zdroj: Nudance