Jan Kraus opäť zabaví východ Slovenska!

Český moderátor Jan Kraus sa opäť predstaví slovenským fanúšikom naživo. Skvelý humorista si v programe „Jan Kraus aneb Hvězdy,  jak je neznáte“  tentoraz strieľa sám zo seba. Položiť otázky priamo moderátorovi majú príležitosť  28. januára v Spišskej Novej Vsi a 29. Januára v Prešove, kde dokonca organizátor pridal ďalšie predstavenie o 17:30!

Český herec, zabávač, publicista, dramatik, režisér a predovšetkým známy moderátor Jan Kraus príde opäť potešiť svojich slovenských fanúšikov. Už koncom januára sa predstaví na východe Slovenska v programe „Jan Kraus aneb Hvězdy,  jak je neznáte“. Jan Kraus je tentoraz v polohe akej ho ľudia nepoznajú. Na rozdiel od svojej televíznej show je v pozícii spovedaného a strieľa si sám zo seba!

„Tentokrát som hosťom kolegu Kosíka. Rád si s ním vyrazím, lebo je špecifický. Byť hosťom je relax, je to pre mňa ohromné pohodlie. On rozhovor vedie veľmi zvláštne, a to ma baví. Pre mňa je to úplne obrátená strana toho, čo robím ja.“ Priznáva s úsmevom Jan Kraus.

Diváci tak môžu Janovi Krausovi položiť akékoľvek otázky. Moderátor na všetky rád odpovie so svojím špecifickým humorom. Okrem iného porozpráva, ktorá časť sa mu na ženách páči najviac alebo čo zažil v New Yorku pri nakrúcaní svojej show. Skvelý zabávač sa na Slovensku cíti dobre.

„Slovenské publikum je iné. Vždy sme zjednodušene hovorili, že Slováci akoby sa menej smiali, a viac tlieskali. Ale to nie je tak výstižné. Oni sa smejú niečomu inému než Česi a ako publikum sú spontánnejší. Slováci sú vôbec celkovo spontánnejší ako Česi.“ Chváli slovenské publikum Jan Kraus.

Hudobným hosťom show bude speváčka a muzikálová herečka LeRa čiže Lenka Salmanová, známa z muzikálov Čajočky, Traja mušketieri či Neberte nám princeznú. Neriadená moderátorská strela dorazí 28. januára do kina Mier v Spišskej Novej Vsi a 29. januára do PKO v Prešove. V Prešove dokonca organizátor pre veľký úspech pridal ďalšie predstavenie o 17:30! Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal na stránke www.ticketportal.sk a v miestnych pokladniach.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.