Japonská reštaurácia Benihana má špeciálne menu aj program pre deti!

Objavte jedinečný zážitok z japonskej kuchyne! Váš výber morských plodov, mäkkého kuraťa, šťavnatých steakov a čerstvej zeleniny zo záhrady sa ugriluje do chutnej dokonalosti pri výnimočnom kuchárskom predstavení. Odteraz aj v sobotu na obed aj s vašimi deťmi!

Ústredným bodom zážitku v Benihane je stôl teppanjaki. Okolo neho sa zhromaždia hostia a užívajú si jedlo profesionálne pripravené na oceľovom grile priamo pred ich zrakom. Šéfkuchár je nielen kulinárskym majstrom, ale aj zabávačom.

„Prvú Benihanu otvorili v roku 1964 v USA s úmyslom zdravo zákazníkom navariť a zabaviť ich pri tom. Tento koncept sa rýchlo uchytil aj v iných štátoch a tak pomaly menil pohľad na reštauračné zariadenia.“ Vysvetľuje históriu japonských reštaurácií marketingová riaditeľka Petra Turečková.

Od 1. októbra pripravila Benihana novinku. Svoje dvere otvorila aj v sobotu na obed. Dokonca myslí aj na deti, ktoré sa tu určite nebudú nudiť!

„Pre deti je pripravený zábavný kuchár, kuchárske čiapky s hrami a detské menu za polovičnú cenu. Pri rezervácii je ideálne uviesť počet detí, aby sme vedeli, na aký počet nezbedníkov sa máme tešiť.“ S humorom dodáva Petra Turečková.

V Benihane na vás čaká príjemná obsluha a interiér tradičného japonského minimalizmu. Nechýba japonské saké ani japonské pivo.

,,Chodia k nám moderátori, politici, herci i športovci. Strava je pestrá a zdravo pripravená, takže aj športovci si už našli svoju reštauráciu. Cenovo je Benihana prístupná, nie je určená len pre vyššiu triedu.“ Prezrádza Petra Turečková.

Kuchári reštaurácie Benihana počas varenia aj zabávajú. Táto tradícia je inšpirovaná japonskou láskou k rituálom pri príprave jedál a umením prípravy, kde sa obecenstvo často stáva súčasťou predstavenia.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.