Jaro Smejkal na krste kolaboval, Mafia Corner si užívala.

Mafia Corner a Jaro Smejkal uviedli nový klip k skladbe „Jsem tu sám“. Na veľkolepej premiére vo vychytenom pražskom klube Top Gear však nikto nevyplakával, práve naopak.

Skvelú party si užívali všetci hostia, vrátane herečky Báry Mottlovej, speváčky Kateřiny Matlovej, športáka Martina Čermáka, či moderátorky Štěpánky Decastelo. České média dokonca neváhali udeliť akcii hollywoodske parametre.

krst-1

Hlavnými hviezdami večera boli Mafia Corner, Jaro Smejkal a Miss ČR 2009 Aneta Vignerová, ktorá video zvodne pokrstila. Hoci nálada a zábava s každou minútou gradovali, nikto ani len netušil, čo sa pred akciou odohrávalo v duši mladého českého speváka, ktorý nemal ďaleko k nervovému kolapsu.

„Tesne pred premiérou nám vybuchol projektor, bez ktorého by premietanie videa, ako zlatého klinca večera, nebolo možné. To bola naozaj posledná kvapka do pohára s mojou trpezlivosťou, pričom len vďaka zázraku som neskolaboval (smiech). Našťastie, všetko dopadlo na výbornú a ani som nestihol zaregistrovať, kedy sa program zmenil na skvelú afterparty,“ bavil sa výborne Jaro Smejkal.

Podstatne iný prístup k premiére klipu zvolil Toy Boy z Mafie Corner. Ako priznal, jeho záujem o scenár narástol v momente, keď sa v ňom objavila prehliadka spodnej bielizne, vďaka ktorej zabudol aj na únavu z cesty do Prahy.

„Keď som tam videl pobehovať polonahé sexi „holky z naši školky“, polovicu programu som akosi ani nevnímal a museli ma stále volať, poď už sa krstí…, teraz musíš dať rozhovor…,“ priznal Toy Boy.

Imrich Makó, PR a produkčný manažér
Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.