Je to oficiálne: Prvou porotkyňou X Factoru sa stala Celeste Buckingham!

Známa je hlavná výhra vo výške 200 tisíc eur, kastingy na X Factor na Slovensku tiež už úspešne prebehli, no ešte stále na verejnosť neprenikla porotcovská zostava najväčšej speváckej šou.

Prvou lastovičkou je mladá speváčkaCeleste Buckingham, Tá je momentálne pracovne odcestovaná v Spojených štátoch, v jej mene sa však pre nás vyjadril jej manažér Lumír Mati„Je to v štádiu rokovania a dúfam, že to bude úspešné, ale ešte to nie je definitívne. Závisí to aj od ostatných porotcov, najdôležitejšie na tejto šou je chémia medzi nimi.“

celeste

V televízii JOJ sa však s účasťou Celeste na projekte počíta. „Celeste Buckingham sa objaví v jednom zo štyroch porotcovských kresiel X Factor Slovensko. Patrí medzi mladé úspešné speváčky s jednoznačným faktorom „X“a počas pôsobenia na hudobnej scéne si neustále získava rešpekt, uznanie a obdiv. Navyše bude Celeste obklopená medzinárodným tímom, s pomocou ktorého sa uchopí zverenej kategórie spevákov,“  vyjadril sa za televíziu PR manažér Michal Pilip.

Mladá speváčka, ktorá má za sebou už niekoľko úspešných hitov, sa momentálne nachádza v USA. „V Spojených štátoch odštartovalo promo k jej singlu Run Run Run. Momentálne absolvuje tréningy, v pláne má aj nejaké vystúpenia, ale od piatka je na Slovensku,“ prezradil nám Lumír Mati. Povinnosti na dvoch rôznych kontinentoch nebude jednoduché skombinovať. „Ale pôjde to. Keby to nešlo, nebavili by sme sa o tom,“ dodáva Celestin manažér. Ostatní členovia poroty budú známi už čoskoro!

Zdroj: Televízia Joj
Foto: Slavica.cz