Jednodenní festival Rock In Brünn přiveze The Fialky, Volant nebo Houbu!

Rock In Brünn, jediný punkrockový festival v samém centru Brna, se opět vrací a slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny milovníky žánru. Akce se, jako již tradičně, odehraje na nádvoří Kavárny Trojka v historickém Domě pánů z Kunštátu na Dominikánské ulici. Zapište si do diářů sobotu 8. června a připravte se na den plný energie, skvělé hudby a nezapomenutelných okamžiků.

Na koho se letos můžete těšit?

Lákadlem číslo jedna jsou bezesporu The Fialky, pražská párty-punková stálice, která nádvoří Kavárny Trojka rozsvítila již několikrát. Tahle energická banda už třetí dekádu obráží víkend co víkend pódia po celé republice a dokáže publikum roztančit a rozezpívat každý refrén.

Dalším tahounem festivalu bude kapela Houba, která svou syrovou melodikou a výpovědními texty získala široké publikum. Společně s nimi vystoupí Volant, punk’n’rollová legenda z Pardubic, která své fanoušky nezklame ani po téměř 30 letech na scéně.

Z Polska dorazí kapela Leniwiec, která přináší do Brna svůj jedinečný mix punku, ska a folku. Tento hudební zážitek si nesmíte nechat ujít! Domácí brněnskou scénu budou reprezentovat Štamgasti, kteří jsou na scéně teprve rok, ale už mají za sebou deset energických koncertů. Jejich poctivý punkrock si rychle získává stále více fanoušků.

Bez Šance, kapela s desetiletou historií, si svou energickou hudbou a vytrvalostí vydobyla pevné místo na české punkové scéně. Jejich vystoupení slibuje skvělý zážitek pro všechny punkové nadšence. Septum šejdrem, nová a mladá kapela, přináší svěží vítr na festival. Jejich nadšení a energie jsou nakažlivé a jistě si rychle získají nové fanoušky.

Jednou z novinek letošního ročníku je zlevněné vstupné pro mládež ve věku 13-17 let, které činí 300 Kč. Předprodej vstupenek je již v plném proudu na webu rockinbrunn.cz/rib2024 a na portálu smsticket (https://www.smsticket.cz/vstupenky/45619-rock-in-brunn-2024-kavarna-trojka-brno-volant-the-fialky-houba?utm_medium=anchor).

Pozor, kapacita festivalového prostoru je omezena, proto neváhejte a zajistěte si své vstupenky co nejdříve!

Přijďte si užít jedinečnou atmosféru Rock In Brünn 2024, kde na vás čeká nejlepší domácí i zahraniční punkrocková scéna. Těšíme se na vás 8. června na nádvoří Kavárny Trojka v Brně!

Kde: Kavárna Trojka, Dominikánská 9, Brno
Kdy: 8.6.2024 od 15:30
Vstupné: 300-450,- v předprodeji
Událost: https://fb.me/e/4ik5T5kXy

TS