Jednotka drum and bassovej príťažlivosti.

Novú fyzikálnu veličinu zadefinujeme v sobotu 22.6. v Subclube. Jednotka drum and bassovej príťažlivosti = kopec dobrého drum and bassu + talentovaní producenti a DJi + skvelý klub s dobrým zvukom a atmosférou.

Za prvú neznámu dosadíme do vzorca maďarské drum and bassové trio Magical Gravity, vydávajúce na labely Viper, ktorému šéfujú Matrix a Futurebound. Renomovaný časopis Kmag ich zaradil do top 10 producentov, ktorých by sme si nemali nechať újsť a veru že si nenecháme… :)

Za druhú neznámu dosadíme opäť zahraničných hostí. Trio Sepia je súčtom dvojice DJov a MC. Od víťazstva v najväčšej rakúskej súťaži nových talentov sa objavujú po boku tých najznámejších mien, na najznámejších akciách, po celej krajine. Tieto veličiny umocnia rezidenti Matis a Huspi.

Tretiu neznámu doplní Subclub, laser, projekcia a free welcome drink pre prvých 80 návštevníkov a Huspi tu vo veľkom štýle oslávi svoje narodeniny.

Spočítame ti to v sobotu 22.6. v Subclube. 5 zahraničných DJov, MC, 2 rezidenti, 8 hodín drum and bassu, laser, projekcia a free welcome drink len za 4 EURá do 23:00! Potom o jedno EURo viac.

Viac info o akcii a kopec súťaží o voľne vstupy aj na facebookovej stránke akcie.

Všetci ste srdečne vítaní.
Tešíme sa na vás!

Zdroj: Silwer