Jelly Belly – How Old Were You In The 90’s?

Zvukoví robotníci JELLY BELLY ignorujú ukončenie deväťdesiatych rokov dvadsiateho storočia s takou vášňou, že sa zlatému veku hudby rozhodli venovať soundtrack.

Spolu s priateľmi rozobrali na drobné súčiastky svoje posledné EP Über Alles a poskladali ich podľa iného návodu do celkom nového tvaru. Ide pravdepodobne o prvé nahrávky JELLY BELLY, pri ktorých budete môcť tancovať.

(V abecednom poradí) česko-maďarsko-slovensko-španielsko-východopobrežná medzinárodná spoločnosť pripravila tanečno-psychedelického sprievodcu neskorou nocou a veľmi včasným ránom. RUCOLA PEKLOWSKI definoval svojim remixom celé EP a obsadil celú prvú stranu na platni. Druhú stranu rozbieha VOLTERETA, španielsky hitmaker, ktorý v minulosti pod menom Head-Mounted Display pre JELLY BELLY pripravil remix na EP JBRMXPRMNMBRS. YELLOWBRILLA z Trenčína reprezentuje druhý domov pobrežných psychorebelov a Csabi Kalotas z REALISTIC CREW svoju verziu skladby Berlin použije v pripravovanom hudobnom dokumente o slnečnej sústave nazvanom Accretion. JELLY BELLY v ňom budú doprevádzať Saturn a jeho mesiac Titan.

Piaty release východopobrežnej sonickej armády na slovensko-českom/trenčiansko-pražskom dvojlabeli Deadred / Starcastic mastroval Mates Homola zo štúdia MenAtSound, grafiku vytvoril Jozef Tušan a limitované množstvo dvanásťpalcových vinylov pripravil VinylLab.

How old were you in the 90’s? vychádza 23.februára. Práve v tento deň, v roku 1996, bol oficiálne uvedený do kín ikonický film Trainspotting.

Linky:
jlybly.bandcamp.com
https://soundcloud.com/deadred/sets/jelly-belly-how-old-were-you-1/
www.deadred.sk
www.starcasticrecords.cz

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/playlists/3805874″ params=““ width=“ 100%“ height=“450″ iframe=“true“ /]

Zoznam skladieb:
1. Trainspotting (Remix of Jelly Belly’s Dublin by Rucola Peklowski)
2. Walk With Me (Remix of Jelly Belly’s Tobruk by Voltereta)
3. π (Remix of Jelly Belly’s Vegas by Yellowbrilla)
4. Guanine, Adenine, Thymine, Cytosine (Remake of Jelly Belly’s Berlin by Csabi Kalotas feat. Aron Birtalan)

JELLY BELLY – How Old Were You In The 90’s?
Vydavateľ: Deadred / Starcastic
Katalógové číslo: DR-020.1 / STC-37
Formát: MP3 / FLAC / 12-palcové vinyl EP (limitovaná edícia)
Vychádza: 23. februára 2013

Zdroj: Deadred Records*