Johannes Heil – ďalší liveact na Citadele!

Mnozí si jej pamatují především díky hitu Paranoid Dancer, který vydal před více jak čtrnácti lety. Díky tomuto „dancefloor killeru“ se mu otevřely brány klubů po celém světě, kde jej vítali s otevřenou náručí a řadili jej mezi hlavní představitele techna let minulých.

Avšak jeho jméno není známo jen díky burácejícímu technu se špetkou „heilovského“ elektra. Svým soundem osciluje někdy i mezi technem, breakbeatem a ambientem. Z jeho tracků je jednou cítit optimismus a radost, jindy zase temno a mystično. Během své patnáctileté kariéry urazil pestrý kus cesty – od Detroit techna až po nakažlivě taneční house. Ostatně to dokládá i jeho poslední album Loving, které vyšlo na labelu Cocoon Recordings.

Velkou raritou také je, že Johannes Heil vystoupil v ČR pouze jednou, a to na Apokalypse 9, v roce 2002 v roli headlinera, jehož vystoupení zde se stalo nezapomenutelným.

Dámy a pánové, je nám ctí přivítat na dalším díle Citadely hvězdu světové taneční scény ze stáje Cocoon – JOHANNESE HEILA!

Vstupenky na Citadelu 22.2.2013 v brněnském Bobycentru, exkluzivně zajišťuje předprodejní síť Ticketportal. V nabídce do vyprodání zásob jsou vstupenky za 399 CZK (vstupné bude postupně zvyšováno až na 799CZK, dále VIP bez konzumace za 999CZK a VIP s neomezenou konzumací za 2499CZK.

Kompletní zveřejnění celého programu dalšího dílu Citadela, bude 3.prosince! Citadela nabídne vice než 8 zahraničních umělců.

MAIN STAGE
ANTHONY ROTHER LIVE
JOHANNES HEIL LIVE

Předprodej : https://www.ticketportal.cz/predstavenie_javisko_view.asp?IDPred=1270516

Zdroj: Citadela