Jožo Ráž pokrstil nový album Zoči Voči!

Nitrianska skupina Zoči Voči v sobotu vo vypredanom Ateliéri Babylon ukončila akustické turné k novému albumu s názvom “Audioheroín”. Hrdými krstnými rodičmi sa stali lídri skupiny Elán – Jožo Ráž a Jano Baláž.

Jožo Ráž: “ Keby neboli dobrí, tak tu nie som. “ vyjadril sa jeden z krstných otcov, ktorého meno tajila skupina aj pred fanúšikmi a chceli aj im pripraviť prekvapenie.

zoci voci krst

Michal Žitňanský: “ Sme šťastní, že páni prijali naše pozvanie a pokrstili nám CD, ktoré nie je typicky rockové na aké sú naši fanúšikovia zvyknutí. Dovolili sme si s Jimim Cimbalom experimentovať a nahrali sme album, ktorý je akustický a okrem nových piesní sme prerobili do nového šatu aj najúspešnejšie skladby z predchádzajúcich albumov”. 

Skupina Zoči Voči na prelome novembra / decembra 2014 absolvovala turné k ovému albumu “Audioheroín” netradične v sieti kín po celom Slovensku a zakončili ho v bratislavskom Ateliéri Babylon, ktorý bol ako predchádzajúce koncerty vypredaný pár dní pred akciou.

o_krst-zoci-voci

Fanúšikovia mohli na turné vidieť na projekcii aj fotky z histórie kapely, videoklipy a samozrejm eskvelých muzikantov Zoliho Tótha a Jimiho Cimbalu, ktorý je aj producentom albumu “Audioheroín”.

Skupina sa aktuálne chystá oddychovať a od januára nastupujú v plnej rockovej parade ako hostia na Slovensko – českej časti turné INEKAFE s názvom “20 rokov nevhodní tour”, ktorá sa uskutoční v 16- tich mestách od januára do marca 2015.

krst II

Zdroj: Agentúra DUNA