Júlový SUN DECK aj s koncertom AQUARIUS HEAVEN.

Leto sa úspešne rozbehlo a s ním aj open airy rôznych veľkostí. Jeden z najmenších nájdete v bratislave, na palube pontónu Kormorán III. SUN DECK sa tento rok rozbehol s akciami vo veľkom štýle a teda okrem kvalitného jedla a dobrých drinkov si tu môžete užiť aj kvalitnú hudbu. Ak ste fanúšikom príjemného soundu house music, určite nevynechajte pravidelnú sobotňajšiu akciu Sunset Vibez.

AquariusHeaven_Photo#2

Hans & Tasun, PLUSplus, Benco, Sensoreal, Baltazar, Skank a Milos sú len niektoré z mien, ktoré môžete na Sun Decku vidieť za gramofónmi. Skvelý žúr tu odpálila svojim epickým 7-hodinovým setom už JOYCE MUNIZ a na palubu prichádza ďalší zahraničný hosť. Jeho meno je AQUARIUS HEAVEN, charizmatický a exotický pefromer, ktorý zvuk house music poslal do ďalšieho levelu. Vedomý si svojich začiatkov v dance halle a hip-hope, kombinuje vplyvy týchto štýlov tak dokonale, že stačí len zavrieť oči a nechať sa unášať.

Unášať prúdom Dunaja sa môžete do hudby Aquarius Heaven-a aj vy. A to už 16. Júla na palube najmenšieho open air stagu široko-ďaleko – na SUN DECK-u.

Sunset Vibez w/ Aquarius Heaven
sobota 16. Júl 2016
Sun Deck (pontón Kormorán III pri Starom Moste na petržalskej strane)
LIVE: AQUARIUS HEAVEN (Wolf + Lamb, Visionquest, Crosstown Rebels)
Djs: Kevi Anavi, Milos, Baltazar
FB Event: www.facebook.com/events/1549147758726374/
Cesta na Sun Deck: https://goo.gl/F1fPZS
Aquarius Heaven RA: www.residentadvisor.net/dj/aquariusheaven
Aquarius Heaven FB: www.facebook.com/AQUARIUS.HEAVEN/
www.sundeck.sk
www.facebook.com/sundeckbar

Sunset_Vibez_16072016_INSTA

Sun_Deck_JUL2016_WEB

Zdroj: Leporelo_FM