Jump-upová párty s DJ Steampunkom v Storme!

Jste fandové kvalitního a tvrdého jump-upu, máte rádi kachničky a pořádný mejdan až do rána? Tak se začněte radovat, protože Jump-Up crew a pro vás přesně takovou párty přichystala. Duck Out! tak se jmenuje mejdan který proběhne 23.ledna, v pražském klubu Storm a kde se jako headliner předvede německý DJ a producent STEAMPUNK!

Jako headliner večera se nám představí Steampunk, DJ a producent z německého Stuttgartu, který se konečně vrací do České Republiky. Nedávný vítěz soutěže od Genetix na track Mammoth Bass, reprezentant labelů Big Tuna, Phantom Dub, Ten Ton Beats a českého Frogs On Acid Vám připraví pořádnou porci jump-up music, kde ve velké míře bude sahat do svého tvůrčího šuplíku. Těšte se na energické a pořádně vyskákané tracky v rychlých mixech, které vás určitě nenechají v klidu oddechnout. Steampunk je prostě pořádná jump-up nálož, kterou by si neměl nechat ujít žádný fanoušek tvrdého drum&bassu.

Support tohoto německého řezníka budou ti nejpovolanější a těmi jsou kluci z Jump-Up crew, kteří pro vás i tento mejdan celý připravili. Konkrétně se jedná o DJs N.e.d, Mazzon & Bio, kteří se neustále zasazují o rozvoj tohoto dnb sub-žánru v ČR, takže je už každému jasné že se bude kvákat na 250%. Jako své hosty si vybrali DJs z Drumbassterds crew a to DJe Volume Plus, který vás rozdrtí mixem na 4 playery a Skáčko jehož selekce a technika mixu vás doslova pohltí.

Sečteno, podtrženo, připravte se na pořádně tvrdý mejdan, kde jum-up a neurofunk budou vládnout od začátku do konce, atmosféru která vás vtáhne a nepustí zpět! Do 22:00 je vstup ZDARMA a poté 70kč!

Facebook event.: www.facebook.com/events/854566971232105
Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz
Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

duckout_leden__flyer

Zdroj: Storm