JUNGLE! Night v Subclube s legendárnym junglistom ARIES.

Call all junglists, ježíšek je za dveřmi a s ním i velký vánoční dárek, který Vám přináší Váš oblíbený Subclub. V sobotu 20.12.2014 nás svou návštěvou poctí a v Bratislavě vůbec poprvé ve své mnohaleté kariéře vystoupí a odehraje svůj precizní jungle set, mistr Aries z anglického Birminghamu.

Je na co se těšit, protože tenhle frajer, který reprezentuje společně s Jackym Murdou mimojiné také Chopstick Dubplate, vám předvede poctivou a nefalšovanou UK jungle selekci. Aries je na scéně už více jak 15let a vydává tracky na mnoha uznávaných a respektovaných labelech. Samozřejmě hraje na těch největších akcích v evropě a se svou crew Copstic Dubplate v podstatě udávají tep současné jungle scény.

Společně s ním dorazí a poprvé se bratislavskému massivu předvede také legenda české jungle scény, zakladatel Bass Beast crew, dj Rich. V jeho podání se těšte jak na oldschool, tak i new school selekci a vytříbenou techniku. Celý lineup uzavřou residenti noci CrazyBeat a Dirty G. See ya on da dancefloor junglists!

Facebook event www.bit.ly/jungle_aries

Sobota 20.12.2014 , SUBCLUB, Bratislava, www.subclub.sk
JUNGLE * DRUM´N´BASS * RAGGATEK
Entry 3eur, po 23.00 5eur, po 2.00 2 eur.

► ARIES //Birmingham, UK
Chopstick Inspector Dubplate
Birmingham – UK www.facebook.com/dubwize

ARIES je jedním z nejvíce viditelných jungle/drum and bass anglických producentů současnosti. Jako DJ a producent, tvoří velké vlny již od dob prvního releasu v roce 2005. Úzce spřažen s lidmi kolem Co-Lab Recordings, Chopstick Dubplate, LION FIRE, Born on Road, atd, vydává ARIES pecku za peckou, jako na běžícím páse.

► RICH
Bass Beast // CZ
jungle / dnb / dubwise
https://soundcloud.com/rich-bassbeast

► DiRTY G
Zero rockers // CZ
raggajungle / dnb / raggatek
https://soundcloud.com/jahrider




1

Zdroj: Nudance