Jury zavesil kariéru speváka na klinec. Svoju budúcnosť našiel v boxe!

Znie to síce ako vydarený žart, no aspon malý kúsok pravdy na tom je.Punk-rocker z dobre známej skupiny Konflikt prial výzvu šampióna slovenského boxu, Tomiho Kida, ktorý ho pozval do ringu odmerať si navzájom sily. „Zápas“ týchto borcov prebehne už tento piatok vo večerných hodinách, počas 24hodinového maratónu boxu Tomiho Kida v Galantskom obchodnom centre Jaspark. 

Práve tam sa totiž uskutoční prvá zo zastávok boxerskej tour maratónov po Slovensku – SLOVENSKO DO RUKAVÍC. Obchodné centrum Jaspark sa úderom 15.hodiny premení na boxerský ring, kde sa počas 24hodín vystriedajú športovci z domácich klubov a priblížia tak krásu tohto športu.

Do ringu vstúpia počas maratónu aj známe osobnosti zo športu či médií, ktorí okúsia, čo znamená prekonať seba  a svoje telo.

Jury, v pozícii bojovníka za tím hudobníkov, sa netají tým, že pred súbojom nenecháva nič na náhodu. Svoj image drsného punk-rockera zamenil za športový štýl a’la Jury Tyson v pravej boxerskej výbave. Kto bude v tomto dueli víťazom, a kto si bude „lízať rany“?

https://www.mediadom.sk/?s=&cat=68&tag=textove-spravy

Zdroj: MediaDom, s.r.o.