Just Be: Bushwacka – Kdo vystúpi po boku housovej legendy?

Předposlední únorový pátek 21.2. se v klubu Mecca představí domácím clubberům dobře známá osobnost elektronické scény, kterou není nikdo jiný než britský producent a dj Just Be: Bushwacka. Představujeme vám pět domácích zástupců, kteří vystoupí po boku tohoto umělce!

Misa Salacova

Za téměř dvanáctiletou kariéru se představila se svým soundem na předních domácích eventech typu Apokalypsa, Citadela nebo dnes již legendárním festivalu Summer of Love.

FB-MISA-SALACOVA-1-1

Kromě nespočtu vystoupení v České republice po boku světových es jako je Carl Cox, Green Velvet, Kaiserdisco, Umek, Jay Lumen nebo Valentino Kanzyani, zavítala se svým record bagem již mnohokrát za hranice naší země. Za zmínku určitě stojí holandský festival Awakenings, maďarská Mayday nebo rakouský event Gazometer.

[vimeo]https://vimeo.com/83571174[/vimeo]

Subgate

Tohoto energického mladíka, dje, producenta a pořadatele eventů v jedné osobě vám asi nemusíme dlouze představovat. Během své kariéry supportoval umělce jako je již zmiňovaný Carl Cox, Laurent Garnier, Uto Karem, Jon Rundell, Johannes Heil, Rodriguez Jr. či Anja Schneider. V uplynulých letech vystoupil také například v Rakousku, Německu, Kostarice nebo na Slovensku. Subgate nezahálí ani ve studiu a na svém kontě má na několik desítek releasů, které spatřily světlo světa na respektovaných labelech typu Bulletdodge, Diva rec., Bullet Proof a spoustě dalších.

[vimeo]https://vimeo.com/79887733[/vimeo]

Schwing

Schwing se pohybuje na taneční scéně od roku 2002. Jeho začátky jsou spojeny především s působením na severu Čech a participování na legendárním festivalu Cosmic Trip.

FB-DJ-SHWING-1

Představil se například s Gregorem Tresherem, Oliverem Kleinem, Marko Nasticem nebo německým showmanem Karottem! Party people ho mohli v minulosti zastihnout na festivalu Cosmic Trip, open airu Svojšice či festivalu Mácháč!

Tibiza

Talent nastupující generace o kterém v budoucnu ještě hodně uslyšíme a jehož popularita v posledních dvou letech stoupá čím dál více. Sebatien Leger, Stefano Noferini, Tommy DeClerque, Da Fresh nebo Spartaque – to je výčet několika světových jmen, se kterými měl tu čest postavit se na jedno pódium.

FB-DJ-TIBIZA-1

Jeho vlastní tracky pohybující se na pomezí techhousu a techna se objevily na vydavatelstvích, mezi které patří například mexický label Xela Digital, Suma rec. nebo Kaleydo records.

Rob Smile

Pětici supportujících uzavírá zástupce starší generace – Rob Smile. Člen seskupení Deep Smoke baví domácí party people již od roku 2000 a mimo parties typu Creamfields, Citadela nebo Cosmic Trip si odbyl několik vystoupení také v Dánsku, Francii nebo Německu!

228434_348756331913551_102149976_n

Kompletní informace o eventu Just Be: Bushwacka naleznete na facebookovské události https://www.facebook.com/events/1379781015595370/?fref=ts

793786_10151938558341838_183903069_o

Zdroj: O & DP  s.r.o.