Justice, Steve Aoki, Hardwell či Boys Noize na festivale Beatpatrol 2013 už tento víkend!

Prvé veľké podujatie tohtoročnej hudobno-tanečnej sezóny už klope na bránu! Jubilejný piaty ročník festivalu Beatpatrol prinesie už tento víkend množstvo hviezd!

Do areálu VAZ pri meste St. Pölten počas víkendu 31.mája až 2.júna pricestujú hviezdy ako Justice, Steve Angello, Steve Aoki, Hardwell, Boys Noize, DJ Antoine, DJ Fresh či Calyx. Vstupenky na výnimočný tanečný maratón sa predávajú v sieti Eventim.sk

Najväčšou hviezdou programu je zatiaľ duo Justice so svojim DJ setom. Producent, DJ, grafický dizajnér a bývalý člen zoskupenia Swedish House Mafia – Steve Angello príde zahrať poctivé houseové kúsky. O živelnú, miestami až s punkom hraničiacu skvelú šou sa zasa postará Američan s ázijskými koreňmi Steve Aoki. Z trojdňového programu najviac žiaria mená ako Hardwell, Boys Noize, DJ Antoine, Joachim Garraud, DJ Fresh, Andy C a ďalší. Na podujatí vystúpi každoročne vyše 100 účinkujúcich, ktorí hrajú na otvorených i krytých scénach. Areál VAZ pri St. Pölten je od Bratislavy vzdialený len 150 kilometrov. Výstavisko je idálnym miestom pre festivaly a hudobné podujatia. K dispozícii je veľké parkovisko, kamping pri potoku a tradične kvalitné rakúske služby.

Vstupenky: Permanentky na festival Beatpatrol sa na Slovensku predávajú na www.eventim.sk a vo všetkých predajných miestach Eventim.

BEATPATROL 2013
31.máj – 2. jún 2013
VAZ St. Pölten
Kelsengasse 9
3100 St. Pölten/AUSTRIA
https://www.beatpatrol.at

Zdroj: Beatpatrol